Nyt on sitte muutama asia taas kohalhan. Sain tulokset kilipirauhasarvoista ja ne oli ihan hyvin rajoisa.

Sitte vielä se lekuri oli koriaillu sitä reseptiä, minkä oli vanhasta kyhänny. Että senki puolesta kelepaa olla.Mitähän arvoja se uniapneajuttu on sitte antannu? Kaipa siittä joskus kuulee, tai sitte ei. Minen ala sen takia enää mihinkään soittelehan, enkä yhteyksiä ottahan.Ko ovat ottanhet sen pihistelevän kannan, ni sitte se on YVL. tääläki.

Tuli viikolla kävästyä kaupoillaki.

odotus.jpg

Takasin lähtiesä kuski sano, että menee rahtia kuskaahan ja hoitele sinä ovijuttua sen aikaa, ko hän on poies.Sielä oli joku tytsy menny Seolle ja sitte, ko tuli takasin, ni kiltisti avasin sille oven.

eskelisen%20bussi.jpg

Näkyy, että kiinalaiset on menny muihin maisemhin, ko ihimisillekki on autosa tilaa. Oonko rasisti.Ne on tympeitä matkustajia, ko levittävät kahelle penkille romphensa ja kärtysen näkösiä, jos joutuvat antahan tilaa muille. Semmosta.Ei siinä mitää. Olihan siinä joskus muutama muikia kiinalainen mimmi kyyrisä.

OP.jpg

Meinas ruveta räntää lykäähän alas,ja lykkäski, ko sai alun. Sonkhan  asti sitä sitte tiputteli.Semmosta.

Tuli taas värkättyä jotaki apetta.Sen verran, että pari lootaa meni pakkashenki.

ip3.jpg

Meinas yks paprikan alaku tulla kassohan maailmaa.Ei tykänny , ko peitin sen muovilla, vaikka hengitysreikiä sille laitoinki.Saa nähä kupsahtiko.

paprika.jpg

Ei oo vielä muita ilimaantunnu.

Joo. Oli hautajaissekki tiistaina. Yks taas vähemmän. En tuntennu.

Ens pyhänä "lestat" pitää omaa kokoustansa kylätalolla. Onkohan se samanlaista menua, ko joskus kotipitäjäsä? Joskus rippikouluaikoina ihimettelin niitten touhua.No, eipä oo meikän murhe, vaikka istusivat räysthällä päälhän.Hölökynkölökyn sinnekki.

Niin joo.Ne on kuulemma kyhänny semmoset mainokset, jokka tulee tienvarrelle.Laittavat, ko lumet on sulannu.Mennä yönäki oli joku kulukija yötä kylätalolla.Mahtoko olla joku pilikkijä? En menny kyselehän.Siinäpä se.