Tuli sitte herättyä taas kerran. Eukko alako jo aamupuuron jälistä piirtää naamaa ja suunnitteli lähtyä siskonsa kans naapurimaahan.Niinkö sitte lähtiki. Kyläyhistyksen porukkaa pyöri nurkisa ja kinnasivat pressuja naapurisa tallin päältä ja uusia tilalle. Yks isäntä teki tukia tuola tienvarresa. Sitä aitaa taas valamisteli talavia varten.

Minäpä sitte hinasin lisää kampetta niskhan ja, ko oli peräti 4 astetta lämmintä, ni ajattelin  pikku lenkin heittää pyörällä. Ensiks menin lootalle. Ei ollu uusia kävijöitä. Lykkäsin nimen ja aattelin, että ko on hyvä myötänen, ni menkhön samalla Äijäjoelle asti. Sinneppä vain. Sielä paikallinen isäntä hinas mönkijällä venettä kothinsa tai johonki sinne.Sähköfirman autoja oli pari kpl. ja ukot  oli siinä eilisiltasen ulosajon paikalla jotaki touhuamasa.Kummallisesti se rekka oli ajannu sen pysäkin kautta ja penkalta alas. Nokan kuva oli hietikosa. No, ei sen enempiä ja lähin polokehan taksin. Se oliki helepommin sanottu, ko tehty.

Kauhia vastatuuli.

24.9.18.3.jpg

Sieläpä oli uutta pintaa laitettu.Ja maalia kans.

24.9.18.4.jpg

Ny joutuvat koriaahan.

24.9.18.5.jpg

Pitkä pätkä täsäki.Sittepäs aattelin mennä mökille.Sielä otin kortin kamerasta ja lykkäsin toisen tilalle.Oli sinne jotaki tarttunnu.

24.9.18.2.jpg

Joku pariskunta oli käynny sielä eilen.

24.9.18.1.jpg

Kettuki käväsi.

24.9.18.jpg

Tämä kans on muistannu hoitaa tonttinsa.

Matka jatku kohti näitä maisemia ja täälä olivat kyläyhistyksen ihimiset vielä tallin ja aituuksen kimpusa. Kohta se eukkoki kotiutu reissulta ja nappasin siinä kaffin kans mitä eukko kassista kaivo. Nam!

Käväsimmä vielä vähän multahommisa mökillä.Yks ruusuki tais mennä piilhon. Semmosta touhua tähän asti.

Revontuliennuste