Sepä vain lykkäs kelin meille. Ihan näytti, niinkö olis liukastaki. Ei se auta. Eukko sitte rathin ja minä kyythin ja menoks.

Muoniihon päästhin ja auto Seolle. Sitte Osuuspankin oven kautta S-markethin lukemista hakehan. Swiss Cafen sisätilhoin aikaa viettähän.

Pian se vierähti aika, ja ko kello läheni puolta kolomia ni  takasin Seolle. Eukko ensiks apteekhin ja minä menin sitte eeltäkäsin kassohan mitä maksaa huollot. Sielä vaihethin öliyjä, suorattimia, tuluppia jne.Muistuttivat vielä, että olis viimeisthän kevhällä sitte se nokkahihinanvaihto.

Menihän sinne euroja. Sitte sain avaimet ja eikö apteekille.Annoin avaimet eukolle ja itekki menin sieltä ostahan yhtä "tuhutusta".Ja taas takasin Seolle. Nyt Matkahuollon puolelle.Hain paketin sieltä ja sitte lähimmä kohti K-markettia tekehän reklamaatiota.(hih).Testasivat itekki tavarat ja totesivat susiks.Rahat takasin.Sitte postista paketti.

puukolla1.jpg

Puukolla.jpgpuukolla2.jpg

levyt.jpg

Tuommosta sieltä löyty. Heti tuli käythön. Pitikö kiriottaa sillaa, ko MetsäMan sanoo, että kiitoksia.Tämäpä tuli tarpheshen.Lukemistaki oli. Sitte siinä Matkahuollon paketisa oli taas tämä viritys.Entinen sano sopimuksen irti.

akulla1.jpg

akulla.jpg

Ei ny ihan mikään Vilenin Sulon tavara, mutta ei oikhen kalliska.Ei oo iso, että hyvin mahtuu mukhan.

akulla2.jpg

Kyllä se erellinen oli jo hintansa hankkinnu.

Niin joo. Sitte vielä hakehan sapuskaa S-marketista ja sen jälistä nokka kohti Palojoensuun maisemia.Sielä tuli ihan porovarotuski yhesä kohtaa ja sitte ennen näitä maisemia Kotavuopioki oli saannu heräteltyä aura-auton liikhelle.

Välillä tuli ilimotus, että ois tullu lähetys Muoniihon. Just sitä katelthin sielä Seolla, eikä vielä ollu sinne tullu. No, se on sitte haettava joskus.Seki on kyllä ihan tarphellista tavaraa.

Sitte veimmä anopin ostokset sinne ja hain riistakameran, että sain bambin kuvat ja nyt viritin sen kassohan täälä, jos mustarastas eksyy vielä kartanolle.

1.11.18.jpg

1.11.18.8.jpg

1.11.18.9.jpg

1.11.18.7.jpg

1.11.18.5.jpg

1.11.18.6.jpg

1.11.18.3.jpg

1.11.18.4.jpg

1.11.18.2.jpg

1.11.18.1.jpg

Tuhannesta kuvasta oli varaa valita.Intimiteettisuojan takia henkilöt on poistettu tallennetuista kuvista.(hih).

Saapa nähä mitä vielä illalla sitte tulee touhuttua.Saattaa mennä kiekkua katellesa.