Se oli sitte taas reissun paikka. Kelejä oli monenlaisia. No niin. Misä sitä tulika taas kävästyä? Muoniosa tietty. Taas oli sitä porukkaa liikhellä jokka ei halunnu ajaa omaa kaistaa, vaikka tietä on  levennetty, että pitäs kyllä mahtua.

No joo. Apteekista piti hakia silimätippoja ja Matkahuollosta yks lähetys.Konepisthesäki tuli käytyä. Ihan tuon takia.

10.10.18.1.jpg

Piti hakia teräketju ja laippa, ko narahutin sen verran lujaa rauthan sahalla, että meni ihan uusiks osat.

10.10.18.2.jpg

Onneks oli liikhesä tavaraa hyllysä. Naapuriliike onki kiinni nykyyhän.Elikkä Matin rauta. Pimiää oli nytki. Käythin vielä sielä Ilmolasaki hakemasa ruokaa kaurhiille. Joku oli hoitannu valuuttaa, että voi hakia. Ennen S-markethin menua vielä Swiss Cafesa jonku aikaa. Sen jälistä ruokaostokset ja sitte vielä kassohan oisko K-marketisa sitä mitä S-marketisa ei ollu? Oli sielä vähäsen. Taas matkhan.Mutta eukko poikkeski monopoliliikhesä. Siinä orotellesa nappasin tuosta kuvan.

10.10.18.jpg

Muoniosa sillanpielesä oleva tiesääasema. Palailehan sitte kotinurkille. Ostokset tänne ja sitte taas tienpäälle. Anopille viemhän tavarat ja sielä oli heti yks tuholainen vastasa, ko kartanolle päästhin.No, se nukahti, ko sattu olehan kättä pirempää föliysä. Jonku aikaa sielä sitte olthin ja tänne, ko palathin, ni eikö muutamia ryökälheitä ollu tääläki henkensä uhalla.Ihime, ko ruokkivat nuita .......en kerro.

Eukko lähti taas viettähän yötä toiselle puolen kylää ja minä sitte ravit tuosa kasselin ja sen semmosta. Meinasin huitasta keittäin kaffitki, mutta olipa sielä termarisa vielä entistäki.Kyllä se tämmöselle ukolle vältti ihan hyvin.

10.10.18.3.jpg

Tuommonenki tarttu jostaki vaatheishin. Oiskohan sillä hyvä "terottaa" hamphaita?