Siinä se on taas menny aika sielä sun täälä.Tien päälläki. Mökilläki. Eilenki oli kauppareissun aika. Äkkiäkös tuon heitti. Ei tarvinnu, ko istua takapenkillä ja olla. Sen päälle oli sitte vielä äkänen reissu Sonkhan. Taas vain jotaki sieltäki "tarttu vaatheishin". Linttakoipiaki on taas pyörinny tien päällä ja sen varrellaki. "Porokelloki" muuttaa systeemeitä ja kaikki saa alakaa varottajaks. Mikähän hässäkkä siittä tulee. Sanovat kuitenki, että alakavat seuraahan varotuksia tarkemmin?? Kuulemma ei VT21:n varrella varotuksia tuu niin, ko olettais.Mitä sitä varottelee, jos ei linttakoipia oo tiellä? Häh? Ei silti illallaki oli taas viimisellä pyörälenkillä yks linttakoipi keskellä tietä.Kyllä seki sitte meshän issensä löysi, ko alethin tarpheks lähelle mennä.

Hiliasta on mökilläki ollu. Eilen oli kyllä pari pyöräilijää majottunnu keskelle mökkitietä siihen portille.Siinä ne istuskeli huilimasa, ko kävimmä mökillä. Sitte , ko lähethin laavulle, ni ne istuskeli vielä siinä.

Laavulta palatesa ne sitte oli häipynhet.Ne kans on ihime porukkaa. Kauheita nyssäköitä ja reppuja ja laukkuja ne kinnaa pyörän seläsä kohti pohojosta.

Näky sathet menevän taas eri puolilta tästä ohi.Eipä tuo ny kauhiasti haittaa. Saa ny nähä, että mihin sitä olis hyvä tänä päivänä?

26.6.19.jpg

Hiliasen päivä ainut kuvhan jäänny vieras.

Eipä täsä nyt näin aamusta muuta tuu mielhen.