Vaan annappa olla. Nyt taitaa taas kelikamerat toimia. Ainaki osittain. Eilisillalla tuli käytyä ihan pyörätien pohojospääsä kävellen.Ihimisiäki tuli vasthan. Ensimmäinen porukka  tuli jo tuosa Oskarin tien pään lähellä.Siinä oli toinen tuttu.Toinen varmasti jäläkeläisensä jäläkeläinen. Sitte yks leski lenkillä.Seki oli käynny vain Tuomilehon tienhaarasa kääntymäsä.Multaki kysythin, että oonko sinne menosa. Sanoin, etten oo. Sielä oli taas joku nuorempi sairastunnu.Kumma, ko tänne tulevat sairastahan. Pelekäsivät, että meen sinne jotaki levittähän luultavasti. Sain ihan yksin tehä jälet sieltä tienhaarasta aina sinne mihin pyörätie ja katuvalot loppuu.

hiip5.jpg

Välillä piti ottaa toristetta, että minä se täällä hiippailen. Tein jäläkiä.

hiip4.jpg

Välillä vilikasta taate.Ihimettelin yhesä kohtaa, että mikä jymähti. Puusta alako lunta tippuhan.

hiip3.jpg

Uuttaki lunta pukkas vähän alas.

hiip2.jpg

"Eemelin Paavon" taloki oli koristeltu valoilla ja lumet putsattu kartanolta.

hiip1.jpg

Sitte olinki jo pyörätien pääsä.Eipä ollu Soilin torpalla kukaan käynny.

hiip.jpg

Ei sitte muuta, ko tuohon suunthan takasin töyttäähän. Palatesa tuli pari kävelijää vasthan. Samat jokka tuli mennesäki. Siinä se sitte loppuilta meniki täsä konhella istuskellesa.

Ihan ennen, ko alotin tätä kirioottahan, ni soitteli vanhemmista velieksistä yks Karijoelta. Eihän se pitkä puheli ollu, mutta kuitenki. Siinä ne tärkeimmät asiat tais kuitenki tulla selevitettyä. Päivän ainu lentokonekki tuli kentälle ja lähtee varmasti kohta. Tuli Bristolista ja menee Birminghamiin. Näin täälä. Mites sielä?