Hohhoijjaah!

Tulipa taas terveisiä vakuutusyhtiöltä ja liikenthen turvallisuusvirastolta, tai mikä p..a se on? Ois ollu jo muutenki tarpheks maksamista ens kuusa. Monenlaiset maksut pitää olla, että saa autolla kävästä joskus kauppareissun. Jaa, taitaa se katsastuski olla kohta lähellä.

No, kuitenki sitte käväsimmä kauppareissulla anopin kans niiren autolla. Eukon sisko ei lähtennykkä mukhan, ko tuli äkkilähtö takasin.Toivottavasti kaikki sielä pääsä menee hyvin. Ajoimma sitte lumiauran peräsä jonku matkaa kohti Muoniota. Sielä ihan vakipaikat melekhet käythin, mitä ny tippakauppa jäi välhin.Yksille synttäreille kukkia vielä naisväki haki.

Sitte takasin ja ostokset sinne sun tänne. Sitte naiset lähti eukon enon merkkipäivää juhulistahan. Ite töyttäsin tänne ja aloin katella , että palionko niitä menoja olika vuokran lisäks ens kuusa. Hain sitte pari ämpärillistä hiekkaa kylätalon porstuasta.

Kävelin vielä postilootalle ja sielä oli jotaki. Jonku ajan päästä sitte eukkoki kotiutu.Olin jo syönny siinä ja alakannu lämmittää talua.En oo vielä ees päivän lehtiä lukennu, mutta kerkiääpä tuon. Riistakameran touhuilua. On tuohon kamerhan joskus joku kuva tarttunnu.

26.2.19.6.jpg

26.2.19.1.jpg

Maijan ja Kirstin oikopoloku.

26.2.19.3.jpg

On siinä nuitaki taas käynny.

26.2.19.2.jpg

Piiskaleikkejäkö? Eikäku eukko halus, että katothan tuleeko kevät nuihin okshin kuinka nopiaa.

26.2.19.4.jpg

Tipu tämäki.

26.2.19.5.jpg

Onko täälä minulle mitään?

26.2.19.jpg

"Risupenna" menee toishen suunthan. Sen verran taas lykkää lunta, että huomenisa sitä on. En käynny nyt kameran korttia vaihtamasa. Kerkiää sitä myöhemminki.