Niin ja vielä saunomistaki. Aamupäivällä tuli sitte lähettyä lenkille, ko ei varmaa tietua ollu, että sataako, vai paistaako.Kyllä sitä vettäki tiputteli.Autoja oli aika palion liikhellä.Nuita tien reunan leikkaajia oli kaks konetta liikhellä.

Tuomilehosaki käythin kassomasa, että kaikki on kunnosa. Sieläki piti hariottaa tarkkuutta, ko tiput oli huurellu, että heirän poikasia olhan viemäsä. Sielähän se pesärosvo oli touhusa, mutta ote lipes ja tais nyriähyttää niskansa. Sitte, ko takasin oli tänne tultu, ni otin kalastusvehkheitä mukhan ja töyttäsin ranthan."Haukipaikasta" ei nykäyksen nykäystä. Hiippailin sitte alavirthan ja vasta sielä mutkan jälistä eka kerran yritti ottaa kiinni.

Sitte otti vähän paremmin yhesä kohtaa.

7.7.20.jpg

Kolome oli niin surkiasti ottannu kiinni, että lähti irti.Tämä sentäs jäi kunnolla kiinni.

7.7.20.9.jpg

Tänne asti töyttäsin tuosta tien toiselta puolen saunan takaa, ko Palojoen rantaa pitkin lähin. Elikkä väylälle asti sitte eksyin.Aika palion on vieläki vettä. On tuolla "saunamajurillaki" aika komialla paikalla tupa.

7.7.20.8.jpg

Arvontonta kissankultaa sain mä vain jne...

7.7.20.7.jpg

Tuli liika hieno ilima kalastukshen.

7.7.20.6.jpg

Hiippailin sitte takasin.

7.7.20.5.jpg

Hyvin katajainen kansa saa marioja.

7.7.20.3.jpg

Mikäs on täälä kukkaisten keskellä kävellä.

7.7.20.4.jpg

Olis sitä ollu joillaki parempaaki paikkaa nuotiolle tariolla.Lähempänä rantaa siinä hietikolla.

7.7.20.2.jpg

Täälä ois kans vesurille töitä.

7.7.20.1.jpg

Tuolta toiselta rannalta sitte tuli "kainalohousuporukkaa" kahalaten yli synkän virran.Kovasti morienstelivat. Oli luultavasti samaa porukkaa, ko aikasempinaki vuosina.

Sitte taas täälä oliki rauhallisempaa  Naapuriki painu taas lenkille ja lähetteli viestiä, että saiskos saunan päälle.Sinne sitte. Naapuri enste.Sitte, ko olin menosa saunohan, ni naapuri huhuili, että kuistilla on joku linnunpoika vähän eksynny.Oli sielä plexin takana, eikä meinannu löytää pois.Yhesä sitte annethin sille oikia suunta.Oli se pieni.

Loppuillasta sitte oon katellu raveja kahesta maasta.Taas on yks päivä pulukasa.Eiku "ötyä".