Aamupuolhen joskus heräsin, mutten pitänny kiirettä mihinkään.

Sitte kuitenki alako vähän niinkö olehan aurinkua ja aattelin, että lähenkö lenkille. Vilikasin lasista ja huomasin, että naapurin pyörää ei näy.Olisko lähtenny kans lenkille.No ajaa posahutin äkkiä jonku matkaa ja sitte pysähyin ihimettelehän sepelikasaa tiellä. Siinä oli poromies vissin kuopassu ja nykässy sepelit tielle. Potkiskelin niitä pois, ko ne oli siinä misä yleensä pyörällä ajelhan.Jatkon matkaa ja sitte jäin ihimettelehän maailman menua ja kohta tuli yks kylän mies pyörällä ja huuteli menneshän. Jonku ajan päästä lähin jatkahan matkaa. Se tuliki kohta vasthan eli ei se kaukana käynnykkä.Ite jatkoin Äijäjoelle asti.

Sielä vain sitte käännyin ja lähin taas tänne. Kohta meniki vihiriäoranssivalakonen auto hiliaa ohi. Rajamiehet. Pian tuli sinivalakonen auto kans ohi, mutta sillä oli enemmän vauhtia.(liikkuva huvimaja).

Sitte pysähyin yhesä tienhaarasa ja kävin potkiskelemasa lunta, että onko kovaa , jos lähtis kaivahan auki liittymää. Ei ollukka mitenkään kovaa.Märkää kylläki.

Sitte takasin tänne ja huomasin kartanolla, että naapuri oliki kinnannu pyörän kuistille. Sehän eilen illalla oli menny nurin kartanolla.

Semmosta touhua. Sitte kävimmä klapinhakureissulla naapurin kans.Eihän sieltä päässy heti pois. Ensiks piti vähän rustella koiran kans ulukosalla. Sitte vielä sisälle ja eikö kahaville. Sitte poislähön ennen taas vähän aikaa heittelin koiralle lumipalloja ja se hyppi ilimhan ja otti niitä kuonolla vasthan.

Klapit perille ja sitte tuli kateltua riistakameran kuvatuksia, ja sielä löyty tämmöstä.

6.5.20.2.jpg

Naama on jo vähän väriääntynny.

6.5.20.jpg

Nokikolariki on kartanolla, eikö korppihan se.

6.5.20.1.jpg

Varikset ja harakat vei siltä syötävää.Oli sillä vielä jotaki jälellä.

Semmosta. Loppuilta onki menny sitte taas "ravatesa" ja josaki vaiheesa kärvensin pari pihiviä ja löin ne hampparin välhin ja kiikutin naapurillekki. Näin täälä.