Tuli ihan aamukuurelta herättyä. Mahtoko vaikuttaa, ko pukkas kauppapäivän. Tiellä oli välillä aika märkää ja autonjälet hyvin näky, ko joku meni eellä. Oli vissin ollu jotaki kuuraa tiellä. Ihan maski naamalla kaupasa pyörithin. Aika monella näky olevan. On vissin oppinhet jo sitäki käyttähän.Takasi tullesa oli monenlaista kulukijaa tiellä.Pari pakettiautuaki, ko ei oikhen tuntunnu tietävän, että mitä vauhtia ajais, vai pysähtyiskö tielle.Toinen oli poroja kuikuilemasa. Ihan täältäpäin peräkylän ukko.

Sitte ostokset saathin paikoilhen ja eikö vähän lisäsin Voorthin litkua, koskapa huoltoki on vasta ens kuusa.Sitte hakehan klapeja. Nekö sai lastattua, ni sitte tikhat esille, ko ne viimen löyty eri paikasta misä ne ylhensä on. Sitte vain ylös ja kameran kimphun. Oli kääntynny ihan väärhän asenthon. Sitte katothin, että virtaa tulee ja eikö tikhat sitte talthen ja seuraava homma.

Jonku aikaa sitte yleistä jutustelua ja sen semmosta. Sitte klapikuorma tänne . Sen jälistä oliki sitte joku seinätähti homma. Karsimista ja kiinni laittua ja sen semmosta.

Sitte oliki jo sen verran kello, että kasselin yhen jakson taas suosikkisariaa ja sen päälle sitte jonku ajan päästä vähän nakkeja ja perunasalaattia.Ihan naapurin keriäsin seuraks.

Niin joo ja sitä naapurin ulukovaluaki josaki välisä vähän säärethin.

Sitte illemmalla meni joku satelliitti tuosta kovaa kyytiä.huomas, ettei ollu lentokone, ko se jotenki "heijas" sielä kulukiesa.Mahto nuo ilimamassat siihen saara sen aikhan.Piti täältä sitä tarkistella, että mitä sielä oli.

DSCN0427.jpg

Tuosa on nuita isompia kulukijoita taivhalta.Ryssän ja kiinalaisten mollukoita sielä on aika palion liikhellä.Se oli Etelä-Afrikkalainen  mikä sielä sillon meni.

Tämä on nimelthän SpaceBook mistä nuita ihimettelen.Sitte vielä yks jakso uutta sariaa mikä alako iltapäivällä. Että semmosta tänä päivänä.