Tuli sitte oltua ihan matkoilla viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Elikkä käväsimmä viettämäsä yön tuola "Riivillä" .Oikhen "suksesa" niinkö entisesä kotipaikasa sanothin. Kyllä oli taas joku kusipää pilannu sen vähäsenki latu-uran kelekkansa kans. Pitäs hirttää munista lähimphän okshan.

No , tietääpä sitte suunnata matkansa muuhalle. Tuli sielä ny sentäs kaivettua tuleville käyjille hyysikälle poloku auki.

Ensiks se pitää tulet laittaa.

25.3.18.8.jpg

Vettäki sinne on viety joka reissulla.

25.3.18.6.jpg

Kynttiläki oman osansa lämmityksestä hoitaa.

25.3.18.7.jpg

Iltaki alakaa hämärtyhän , mutta poloku pitää tehä hyysikälle ennen sitä.

25.3.18.3.jpg

Onneks otin eukon lapion mukhan , ettei sillä ikälopulla invaliitilla tarvinnu kaivaa.

25.3.18.5.jpg

Oli sielä lumen keskellä joku pölliki.

25.3.18.4.jpg

Pieni puu sai kasvaa vieläki keskellä polokua.

25.3.18.1.jpg

Ei vain oo katolla palion lunta.

25.3.18.2.jpg

Hiliasta se vain on. Siinäpä se ilta ja yöki meni. Varsinki käännellesä kylykiä sinne sun tänne. Ja yhesä kohtaa jotaki tipahti hyllystä niskhan. Ei ollu sen vaarhellisempaa, ko kuivunnu suopursun varsi. Ei niitä nelijalakasia näkynny.

No, saattopa sitte olla viimisiä reissuja sielä.

Nyt oon sitte tänä päivänä kotosalla kuistilta siivonnu linnunpaskaa enemmän ja vähemmän, vai miten sanothan? Sen jälistä kinnasin kolalla lunta kartanolta toiselle puolelle mäkhen, ettei oo sitte niin kauhiasti tuosa sulamasa kartanolle. Ainaka enää juhannuksena. Aurinkoki yrittää välillä näkyä.Vielä kerran "maaginen maanantai" illalla ja sitte seki on talaven osalta käsitelty. Lapin Kansaki yritti taas lähestyä jollaki tariouksella, muttei ny ota lämpyä täälä.Ne on melekhet luettu jo netistä, ennenkö ne saa jotaki aikaseks. Kalevasta ne saa ennen tiethonsa. Toivottavasti paranee, ko ne menee samhan puliihun molemmat leheret. Eiköpä täsä taas ollukki tarpheks valitusta.