Kaikkia sitä kans. Tuli lähtö hakehan sauna juomaa ja tipuille apetta ja postista semmosta juttua, että voi lähetyksen itekki joskus pistää maailmalle. Olin lähösä, ni tuli viesti, että päkitsi Oulusta tulee iltapäivällä. Tietysti piti varata siihen henkilö, joka sen laittais sisälle. Ei homma toiminnu.Pakkasesa se kone oli, ko tulin takasi.

No joo. Muoniosta löyty kyllä sitä mitä hainki. Vielä peräti 3 kpl hillalonkerua rohkenin ostaa.Nehän kestääki kolome viikkua, tai tämän illan jälistä vielä kaks.

Joo. Yks äijä, joka oli ennen Konepisthesä töisä, alako mulle väittähän, että täälä on lentokenttä suliettuna.Sanoinki sille, ettei ainaka maanantaina, eikä tänä päivänä oo, ko yks kone kävi ja toinen tulosa.Ihan tosi, se ihimetteli. Sanoin, että saahan tuon seleville, ko viisssi vain katella.

seo.jpg

Joutessani nappasin Seollaki yhen kuvan.Siinä pyöri välillä oikhen komia ahterinen nainen, mutten kuvannu. Tietyistä syistä.(hih).

tk1.jpg

Tuommonen loota oli sitte porthailla. Tai sielä lootan sisällä.

tk.jpg

Vähemmän liittimiä täsä on takana. Etupuolella siinä oli enemmän, ko erellisesä.

Niin joo. Tullesa Kätkäsuvannosa kuski sano, että tuola kone menee. Niinhän se näky menevän olevinhan aika matalalla. Lähtiki sitte vähän myöhemmin, ko alunperin piti.Ihan kuulin, ko se kippari kiitteli lähtieshän.

Semmosta. Eipä kovin palion eka tanssikurssi porukkaa näkynny keräävän. 5 autua oli pihalla. Eikä se kuulemma ollu, ko jotaki kuntotanssia. Ei mitään "pure mua" kieli korvasa menua.Hih. No , koittakaa päriäillä.