Tuli taas kävästyä maalikylillä.Oli yks pitkähkö kaapeli matkahuollosa orottamasa. Täälei oikhen oo semmosia liikheitä mistä nuita sais. Eikä viissis ihan Rovaniemellekkä asti lähtiä. Samalla kävin naapurin peräsä K-marketisa hakemasa apetta linnuille. Sieläkö ei tunnu olevan toimitusvaikeuksia, niinkö Ässällä.Jotaki muutaki tarttu mukhan. Kassalla sitte olin hirveitä ostoksia maksamasa, ni siihen ruuthun ilimesty, että haluakko käyttää 5 eurua bonuksista nyt vai myöhemmin. Sieläki oli semmosta kertynny. Käytin. Seolta olin enste hakennu sen kaapelin. (MH). Sieltä selevittyä sitte kävimmä Tuomilehosa. Sitte tänne ja eipä tullu sitte sitä lehtiä loothan. Maanantaina sitte.

Sitte muutama kuvatus. Eilisen pari kuvaa ensiks.

lapiohommia.jpg

Piti sitte kaivaa tie tuonne ulukorakennuksen päähän. Ei sielä sontimasa käyrä.

kartanolla.jpg

Olihan tuota vähän kertynny lunta. Sitte tältä päivältä.

p%C3%A4ivitykset.jpg

Nyt on joka kone nuista ajan tasalla. Ei vain vanhoisa konheisa oo HDMI-liittimiä.Tuosa pienimmäsä oli, mutta ei anna ääntä siittä. Ei oo ennenkä antannu tuommosella kaapelilla. Vaan annappa olla.

kuapelj.1.jpg

Tuosa vanhimmasa konhesa on DVI-liitäntä ja eikö sovitetta kehiin. Kuva kertoo.Nyt on niinkö pitääki.Nuisa konttorikonheisa ei oikhen oo palion muuta, ko USB-liittimiä.Ja se verkkokaapelin paikka. Halavalla, ko saa, niin sitä se on. Onneks oli tuola se romuloota josa oli yks sovite.

No niin. Nyt on sitte tulet takasa ja hellanpesäsä.Kyllä se tästä.