Sepä pukkas viikonlopun. Ja lunta kans vähän. Tein täälä aamupuolella vähän väyliä, että pääsi kulukehan. Siinä se meni ja sitte kytäthin jonku aikaa nuita konheita, ko niitä alako tulehan taas tänne saarivaltakunnasta sieltä brexitin keskeltä. Kolomekkohan tuli nyt ja mahtaako huomenisa tulla viis konetta.

Sitte ajelthin toiselle puolen kylää ja sielä oli kartanolla linttakoiven jäläkiä.Oli sielä käynny kaurhitki kassomasa tyhyjää ruoka paikkaa.Lykäthin vähän lunta pois ja sitte eukko käväsi kasselemasa niitten jäläkiä.Ei kuulemma porua näkynny, mutta ne kaurhit oli jotaki sielä äännelly.Sitte ämpärillä niille sapuskaa ja sisälle istuhan. Kohta ne oliki tallin kulumalla syömäsä.

lumimies.jpg

Eukko oli ollu asialla taas kameran kans.Onneks ei palion tullu nyt lunta. Ihan sopivasti, ettei hiki tuu. Vieläkö ottais oman kolan mukhan, ni ois mukava lykätä. Meni ihan harrastelun puolelle tuo touhu. Sai kuitenki raitista ilimaa.

Nyt on sitte hevosetki saatu maalhin ja sen semmosta.Hihtelyt jätin kokonhan pois ohojelmasta.Ei jaksa kiinnostaa.Katon sitte isoisa kisoisa, jos katon niitäkä.Semmosta.