Olimma sitte taas porukalla käymäsä Muoniosa (3).Mennesä ennen Sonkaa kinnathin yhtä pakettiautua just hinurilla ojan pohojalta.Vähän oli puita nurin ja vissin ei oikhen auto ollu enää ajokunnosa.Sitte Seolle.

Oli se yks auto sitte vuorosthan huollosa.Sielähän meni jonku aikaa ja oli aikaa kierrellä yhesä sun toisesa paikasa. Ihan Thai-kuppilasta, tai paremmin vain siittä Kielasta  alotethin ja sen jälistä sitte Swiss Cafhen istuhan ja jotaki suuhunpanemista sitte, kuka veen, teen, tai kaffin kans. Sitte, ko kello alako lähenehän kolomia, ni lähimmä taas kohti Seon paikkaa. Otimma eukon kans pari lähetystä ulos Matkahuollosta ja sitte istumma jonku aikaa ja sitte just vähän ajan päästä kassohan oliko Kia jo tullu ulos. Sinne se oli ilimestynny sitte ja eikö autolle ja eukon sisko sitte jäi hoitahan tuon "valuutanvaihon".

Sitte jatkomma matkaa Posthin ja K-markethin.Sieläki tais jotaki tarttua mukhan. Sen jälistä sitte vielä alakerthan Konepisthen puolelle kassohan jotaki, Jotaki oli ja eiootaki oli. Sittepäs vielä mietimmä asiaa ja eikö Alkhon.Sielä eivät myynhet eioota. Sitte nokka tännepäin. Hyvin meni reissu. Ei yhtään linttakoipia tiellä koko matkalla.Sitte perillä oli kaffia tariolla. Ruokaaki olis saannu, mutta piti tulla vielä saunohan ja sen päälle sitte hävittähän täältä jääkaapista entisiä annoksia vähemmäks.Pitäs vissin hakia tulevalla viikolla joitaki kuormalavoja Muoniosta, ko saa vierä pois jaloista. Ihan tariosivat niitä.Täytyy kärryä lainata.Semmosta.