En nyt venettä tervaa, ko se on jo tervattu. Naapuri lähti reishun  ja arvoin sitte, että meenkö sahan kans touhuahan, mutta sitte "järki" voitti ja otin helepomman kuntoilun kannalta.

Pyörän päälle ja kohti etelää.Sielä tuliki naapuri vasthan äitinsä kans.Oli niin hyvä myötätuuli takana, että menin saman tien Sonkhan asti. Sielä oliki porukkaa molemmin puolin tietä. Vain sen huonomman puolen liikhen pitäjät oli taas laittanhet roskat käryähän.Sielä oli pellolla iso hökötys ja pukkas savua ja peevelin kitkerää semmosta.Mitähän jätettä sielä oli taas hävitettävänä?

Nappasin sitte sielä paremmalla puolella sämpylän ja kaffia.Kävin vielä tarkistamasa yhtä hyllyä ja tarttu vaatheishin parit sukat. Ihan rahalla kyllä maksoin.

Olipas lystiä polokia vastatuulhen takasin.Palion oli matkailuautoja ja asuntovaunuja liikhellä.Nyt on turistit löytänny nämä maisemat.

Sitte tänne ja sähkönsiirtomaksu orottiki postilootasa.Vielä mulle huikkas yks mies tuosta aitovarresa, että käy hakemasa nämä ylijäänhet lankunpalat täältä ja polttakaa pois ne. Ne tuli sitte myöhemmin raahattua sieltä naapurille. Täälä oliki naapuriki muuhalla. Menin sitte suihkhun ja sillä aikaa oli ilimestynny kassi oven taate.Sielä oli minulle se erellisen reissun unohtunnu ostos. Kiitoksia, niinkö yks mies sano Paraisilla ja löi oven kiinni nokan eesä porukalta joka oli sen romuja vienny pois kartanolta.

Sittepä laskua maksahan naapurille. Onneks oli käteistä.Hih!

kilsat15.jpg

Tuohon, ko lisää nelisenkymmentä kilometriä, ni on sitte viimisen rustelun jälistä ajettu matka.Ensiks meni patteri ja sitte meni toinen patteri jne.Grrhh!

Nyt oli sitte harvinainen ilta, ko en kassonnu raveja ollenkaan.Päätin, että kisat katon Ryynikylästä ja katoin kans.Täälä olis kuulemma pitänny sataa tänä päivänä, muttei tullu pisaraaka.Ei ne vain taho pitää kutiihan, vaikka niillä on minkälaiset "roknoosit" (Sänkiaho) hyvänsä. Joo, eipä mulla muuta, ko taas se yks jänis tykkää asua autotallisa.Taitaa olla erellisen asujan jäläkeläisiä.Ötyä taas.