Siinä se aamuki tuli ja sen semmosta.Eilen illalla tuli yks moottoripyörällä tuohon kylätalolle.Sama isäntä on ainaki parina vuonna käynny. Ilimeisesti on kovinki tuttu porukalle, ko kas muijaa oli vastasa. No, tänä aamuna sitte pyörälenkille.Lootalla ja laavulle. "Eemelin-Paavo" jo tuli reissultansa vasthan käsi ylhäällä. Se on heti aamusta liikhellä.

15.8.18.1.jpg

Hiliasta oli. Tai oli eukko jo yhen korpin kerinny bongaahan, ko minä sinne selevisin. Kalastajia ei näkynny.

15.8.18.2.jpg

Oli sielä sentäs yks iso kivi ihan rannasa.

15.8.18.jpg

Siinäpä sitä kasselin.Sitte takasin tien päälle ja siinä mäesä oli vieläki ne muutamat aurausmerkit tien varrella lojumasa, ni otimma talthen.Ko ei kerran tienpitäjä huolehi roskisthan, ni talletethan parempaa käyttyä orotellen.

Tais ite kunnanjohtaja tulla vasthan, ko heilutteli autosta, ko meni etelhän päin.Auto oli ainaki semmonen ja äijäki näytti siltä.Se oli ennen nuita keräysjuttuja. Kävimmä sitte mökillä ja sielä oli kettu käynny vierailulla. Kaivellu vähän yhtä paikkaa, mutta eipä ollu tallentunnu kortille, ko kamera oli liika ylhäällä ja osotteli mihin sattuu. Joku muuki sielä on käynny, ko tussi oli siinä mökin lähellä. Eipä oo semmoselle ollu tarvista sielä. Olihan sielä mennä vuonna tupakoitu kans siinä mökin pääsä. Mitä lie linttakoipipaimenia? Sitte tännepäin. Ajaa posahutin sitte samalla vauhilla Jäkälämaahan asti. Sielä on tosi vähän käynny porukkaa.Minkähän takia?

Eipä näkynny sähköäijiä hommisa sillanpielesä.Saa nähä herääväkkö millon? Sitä orotellen, hyvää päivänjatkua.