No johan on markkinat ja huomenisa toripäivät. Kyllä ny tulee lunta. Pitäs taas mennä availehan polokuja, mutta en ny mee kuitenka. Iltapäivällä, ko naiset oli hiihelly, ni lähin kolaa ulukoiluttahan. Tuohon liiterin ethen mäkhen, ko pääsin, ni ois saannu lähti alusta uuresthan. Minä tulinki sisälle ja lopetin hommat siihen.

Nyt on taas lämmitys päällä ja puuta kuluu.Sähkyä kans. Tällä kamiinalla vois heittää"kuikkaa", niinkö meillä ennen sanothin. Ei se kauan pirä lämmintä. Hohhoijjaah!

Oon tuosa yrittänny yhtä ihimistä saara puhelimella kiinni, mutta sillä näköjhän on vehkhet solomusa taas. Ei sen ny luulis olevan puhelinta vaikiaa hallita??Täh?

Joku sairastaa ja joku vain muuten on josaki. No, pitääpä vähennellä sitte soittelemista, ettei mee puhelimet solomhun. Sitä, ko on joskus tottunnu kuulehan jotaki ihan nuin samasa tuvasa (Halsualla) aikoinhan elänheiltä.

Semmosta. Onkohan huomenisa taas eesä sitä samaa paskaa mitä tänä päivänäki?

Niin joo. Yöllä tuli tuota kiekkoilua kateltua ihan jatkoajalle asti, ja seki lophun. Taitaa olla taas tänä iltanaki ottelu. Saa nähä.

IMG_0145.jpg

Joskus ottanu koville nuo pyhät.

IMG_0014.jpg

Tuli joskus isoisa kisoisa Kuppiksella tuurattua vähän aikaa asetarkastajaa. Hih! Vaikka tuomarikortti puuttu. Rikos lienee vanhentunnu?

Muitaki muistoja etelästä. Kova kolina kuulu naapurista katolta joskus. Jäläki oli tuon näköstä.

IMG_0170.jpgIMG_0167.jpg

Tuli lunta ja lumiesthet samalla kertaa alas.Ylhensä tienpuolella kolisi ja rytisi, mutta kerran nuinki. Eiköhän tämä tällä kertaa riitä.