Tuli sitte herättyä tänä päivänäki. Siittä huomasin, ettei noutaja ollu käynny. Siinä aamupuurua ja sitte kasselehan, että mitä maailmalla on tapahtunnu. Voorti ilimesty porraspäähän josaki välisä. Kannoin sinne sitte muutaman lootan.

Siinä taas sitte istuskelin sisällä. Huomasin sitte, että pari naista ilimesty kartanolle. Äkkiä sinne...no ne oli vain tulhet jäätelöautua vasthan. Minä jo luulin, vaikka mitä.Oli sielä yks mieski, mutta pikkunen. Kylän lyhin taitaa olla?

Sitte kuuluki sitä soittua,  ja sen semmosta. Minäki sitte menin  het ko paremmatki sinne jonhon.Jotaki sieltä löyty. Osan vein naapurille, ko ei mahtunnu tänne.

Sitte käväsimmä klapikeikalla naapurin kans. Menthin kartanolle, ni kauris lähti juoksehan ruokapaikalta.Naapuri meni käymhän sisällä ja minä menin latohan klapeja ja jonku halakasin, ko oli sen verran isoja. Kuulemma kauris tuli silti takasin syömhän. En vissin ollu vaarallinen kirves kourasa.

Sitte minäki käväsin sisällä ja tariothin kaffit. Sitte lähimmä taas tänne ja jonku ajan päästä kärvensin grillisä muutaman makkaran ja nautithin siinä kuistilla naapurin kans.

Sen päälle oliki hyvä lähtiä pyörälenkille.

Minä lähin kohti pohojosta ja naapuri oli menny kohti etelää. Jäkälämaan jälistä tuli kaks linttakoipia vasthan tiellä, ja  ko minun näkivät, ni ottivat oirhet omikshen ja suunta takasin kohti pohojosta. Menin  aika pitkästi niiten peräsä. Sitte tulu ulukolainen rekka ja minä heilautin sille kärellä, että mäen takana on jotaki ja sehän hiliensi, ja saiki ajaa ainaki Kantolhan asti niitten peräsä. 

Takasin sitte tulin ja jonku ajan päästä oli naapuriki tullu. Tempasthin sitte siinä vielä iltapäiväkahavit. Vähän sitte raveja naapurimaasta ja siinäpä se. Suihkuki oli sopivasti lähellä, että sieläki on tullu käytyä. Pistäskö vielä pari kuvaa.

hartsa1.jpg

Sielä on isompi kokous, tai jokku orgiat.

hartsa.jpg

Tämä tuli vasta, ko ilima lämpeni. Tämmöstä nyt.