Se oli taas ihan pakkasta. Yli kolometkymmenet asthet aamulla. Kelepas siinä autua taas jonku aikaa lämmitellä.Sittepä kohti Muonioo. Kävimmä ensiks Swiss Cafesa, ko oli aikaa ennen remppaa. Sittepä Seolla V-P sanoki , että tunti ainaki menee. No joo. Samapa tuo ja takasin kahavipaikhan. Sielä sitte oli melekhet tunti oltu, ni lähimmä töyttäähän Seolle. Aikamma, ko istuthin , ni sitte V-P sanoki, että arvioi väärin sen homman keston.Sanoin sitte, että ookko sinäki tulosa vanhaks? ☺☺

Menihän siinä sitte ihan parin tunnin eestä aikaa.Osat makso yli kakssataa ja siihen työt, ni varttia vaille neliäsataa meni taas.Näytti sitte sitä vanhaa , mikä oli joskus koriattu, miten sen ny sanois  mikä lie "maaseppä" laittannu.

No, eikö korttia vingutethin ja sitte kaupat ja posti läpi  niin, ja Poroelo kakkosta Ilmolasta kaurhiille.Kävin vielä Konepisthestä yhen muistikortin hakemasa. Sain ihan 9 eurua alennusta, ko sanoin, että liika tyyris mulle tuo kortti.Niin ja eukko hakasi vielä kukkapuskan kaupasta. Sittepä saiki lähti tännepäin ja yllätys, yllätys!!

ij%C3%A4joki1.jpg

Äijäjoella oliki jo suora tie uuren sillan kautta.

 

ij%C3%A4joki.jpg

Siinä se on nyt liikenthen alla nuo sillanpäät painumasa.Helepottaa kummasti jo nuita "rekkoja" tuosa paikasa. 25,1 on pakkasta nyt kuulemma. Pittää suhtautua , sano.