Tuli sitte lumihommiaki tehyks. Naapuri kans oli kolaa ulukoiluttamasa.Kyseli, että mitä pitää tehä. Sanoin, ettei oikiasthan meille kuulu, ko porthailta ottaa lumet ja vähän siittä eestä, mutta, mutta. Eipä näillä näy homma toimivan. Postilootanki eestä kerkesin ottaa ennen posteljoonin käyntiä. Sitte kylätalolla kasselin ko taas uusi asukas sai avaimet kourhan. Nyt olis neliät vuokralaiset täsä mäellä. Sitte tuli raktori tänne ja kauha eesä ja linko peräsä. Aattelin, että joko nyt? Paskan mariat. Työnsi kaks kertaa mäesä kauhalla ja sitte tuosta keskeltä tuonne kaivon vierhen samati. Sitte häipy. Voi perse.On se hienua.Kyllä niin tulee yhtä miestä ikävä Zetorinsa kans.Se hieno lumilinko on sielä lukkoin takana.Olokhon sitte.Jos ne tulee jotain rutisehan lumihommista, ni sanon, että kasselen täsä uutta kämppää jostaki.Hih!

lumista.jpg

Laitomma raithet, että naapuriki pääsee tielle.

lumista1.jpg

Semmoset parikymmenä senttiä lykäs parisa tunnisa lunta .

lumista2.jpg

Nyt mahtuu tääläki kääntyhän, jos joskus sattuu olehan postilla asiaa.

ruskoa.jpg

Olipa mahtava taivas sathen jälistä. Sitte illalla, ko menin saunohan oikhen otti pathin, ko oli vähän aikaa sen verran komiat reposet, että oksat pois.Sielä vain pesuhuonhen lasista kasselin. Pistin oikhen valot pois, että näky paremmin.

Eipä täsä ny muuta, ko se, että E.M muuttaa kylätalolle, ko M-L lopetti täsä maailmasa vaeltamisen.Syöpä on semmosta.Aina sattuu ja tapahtuu.Illanköllyköitä, niinkö joku tapaa sanua.