Ei sitä syötävää lenkkiä. Aamulla, ko oli saatu apetta sishän ja jotaki pientä ihimetelty, ni lähimmä ajelehan satheshen. Ihan hyvin tuo pyörä kuluki sielä. Näytti vain siltä, että joillaki oli ihimettelemistä, että miks sielä sathesa poliethan. No, ka huvikshensa tietty. Jos se ois työtä, ni jättäsin välhin. Eksymmä sitte laavulle.

IMG_20180926_123832.jpg

Sielä se Kuttasen pojan auto oli taas parkisa.Hyvä olla katoksen alla ko vettä tiputtelee.

IMG_20180926_123835.jpg

"Tuuli repii lehtiä puista käsin". Näihän se Innanenki ennen lauleli. Vähän ajan päästä lähimmä lootalle merkkailehan nimiä ja sittepäs ajethin pätkän matkaa etelhän päin.

Kohta käännyimmä takasin ja taas tuli joku vasthan käsi pystysä, mutten ihan varma ollu kuka se vois olla. Auto oli ihan outo. Halus tietysti moikata paria ihimistä, jokka sathesa mennä touhuaa tiellä. Oli sielä lintujaki tiellä monta kpl ja ei ihan pieniä. Kuulemma vielä iltasella eukko oli nähänny. Piti kuvata, mutta sitte oli puhelu tullu, ni jäi.

Taas on keskiviikon ravit "taputeltu" ja sen semmosta. Takasaki on tulta ollu.Mitäs täsä muuta. Pelti kiinni ja kohta iitelläki "pelti kiinni", ko alakaa siihen malhin nukuttaa. Näin nyt.