Siinä on vieläki pakkasia pirelly. On siinä silti kerinny pari kertaa kävästä Tuomilehosa ihan asialla. Jos ei kolomeki kertaa.Toissakerralla olin sitte vielä "sanansaattajan" roolisa. Vai postipoikaako tuurasin?

Siinä tuli pakkasesa jonku verran käppäiltyä sillon. Tuomilehthon ja sitte Silliojalle ja sitte takasin tännepäin jonku matkaa ja exän serkun leskelläki kävin.Kaffitki oikhen tarios ja anto vielä pari kakkua. Tiikerisemmosta. Toinen piti toimittaa Tuomilehthon ja toisen sain ite.Sitte, ko sieltä selevisin tuli taas yks pariskunta vasthan ja siinä vähän aikaa tuli juteltua. Kierrosta jatkoin. Sitte tänne torppaa lämmittähän.

Yöki meni ihan nukkuisa ja sitte heti aamulla vielä käymhän Kotamaalla. Sielä ihan vähän aikaa jutelthin ja sitte takasin sisälle. Annappa olla.

Meni sitte kolahommiks.Esan kans kolathin ja seki tuumas, ettei hiki irtua, vaikka kuinka lykkää kolaa.

No sitte tuliki ilta ja sen semmosta ja yö taas tuli nukuttua.

Tänä päivänä sitte Tiikerikakku kainalhon ja kohti Tuomilehtua.Osaspa olla kylymä keli.Sisälle, ko menin, ni sanothin, että katoppas peilistä.Olipa kuuranen mies. Semmosta. Annoin kakun ja sitte pitiki alkaa taas kahavittelehan. Kaikkia vanhoja asioita ennen sotaa ja senki jäläkhen sain kuulla.Sitte taas vain istumma ja ihimetelthin, että misä posti viipyy.No, päätin, etten lähe ennenkö oon postin sisälle hakennu. Tulihan se sieltä viimen. Menomatkalla Valton pihasta kuulu huuto, että älä vain palellu. Kaino sielä oli äänesä. Huusin takasin, etten aikonnu ihan vielä paleltua.-26 vain oli.

Nyt sitte oon katellu nuita ulukomaan lentäviä konheita ja sen semmosta. Tehenny pellillisen sitä kuulusaa pannukakkua.MPP. Syönykki pari palaa.Eipä täsä ny muuta. Jaa, oon minä katellu kameran kuvaa Rauman torin lairalta.Olihan sielä kaikenlaisia "paimenia" ja muita sauvoinhen liikenthesä. Tuli mielhen omat kakara-ajat, ko piti esiintyä josaki näytelmäsä paimenina, ni jäimmä velipojan kans pois, ko huomathin, että menosa oli hihtokilipailut. Ne meni eelle siinä hommasa.

Nuilla menhän.