Sepä taas pukkas kauppareissun. Olivat ihan löytänhet vähän johonki kohthan hiekkaaki tielle. Jopa pari linttakoipiaki oli toliailemasa tien varrella.Piti hakia ensiks IKH:lta  pari säkkiä bambeille.Neki oli piilotettu johonki "lahanalevykasan" taate. Vain villatehthalla ollu tietää mitä ne on.Onneks oli äijä sielä sitä varten, että nosti kyythin. Sitte jatkomma S-markethin. Sielä oli muitaki kyläläisiä liikhellä. Ostokset tehthin ja sitte jatku matka K-markethin misä posti on.Joku lähetys menehän ethenpäin ja yks pieni sieltä mukhan. En kerro mikä se on(hih).

Sitte istuin sielä jonku aikaa ovenpielesä ja yhen ukon kans toimitelthin sitä sun tätä. Sittepäs eukko ilimesty taas ja eikö seuraavaks matkahuolthon. Iso oli loota, mutta sisällys aika pieni.Ei muuta, ko matkalle tänne. Sielä välillä oli joku yrittänny luistella ja ajaa pois tieltäki.

Enste pari säkkiä toiselle puolen kylää ja sitte olthin just lähösä, ko sinne tuli kans porukka kauppareissulta.Kothin vain ja ostoksia kaaphin. Eukko sitte käväsi hautuumaalla. Minä kaivoin sillä aikaa nämä esille.

adventti.jpg

Hommasin tuommoset turvallisemmat kynttilät.

Eilen joskus taisin napata tuon seuraavan kuvan.

IMG_20181107_161043.jpg

Ihan meinaa talaven tehä. Lopuks sitte vielä valua kansalle.

adventti1.jpg

Kyllä näillä pitäs ens yö päriätä.