Sitä on sitte tullu lunta ihan omiks tarpheiks ja vähän muillekki asti. Onneks eilisen reissun ennen meni kaks aura-autua peräkkäin kohti etelää, että vasta Äijäjoella menimmä sitte niitten eelle. Muoniosa sitte sielä sun täälä ja sitte sinne lukkohomhin. No, seki meni vielä pielhen, ko ei niitä oikeita juttuja ollukka mukana, että orotelhan taas.Lukko on kyllä paikoilhan ja toimii, mutta semmoset "kynnet" puuttu, jolla se on kiinnitetty.Joopa joo.

Kauhialla paukhella avasivat tuota "Älytietäki" sielä. Olthin just kaupasa , ko se pauke alako. Sitte, ko olimma viimisenki asian hoitanhet, ni vielä kauhia "kärty" leijaili maisemisa. Kumma, ko tuommosenki asian takia pitää taivhalle syytää paskaa.

Sitte taas näitä maisemia kohti.

7.11.17.4.jpg

Olivat ny muistanhet pitää Simmacit alhaalla , että tieki tasottu.Ylimuoniosta asti oli tänne aika hyvin aurattu tie.

7.11.17.5.jpg

Nyt on uusia kaitheitaki jo saatu sinne sun ...muttei tänne vielä.

7.11.17.3.jpg

Sonkajoella aina vain olhan kovin jotaki tekevinhän.

7.11.17.2.jpg

Äijäjoella on valut pressuin alla.

7.11.17.1.jpg

Hyvin ne on kasan takana piilosa.

7.11.17..jpg

Kiirupirssiki meni heittämällä eelle, vaikka ei sillä ollu hälytysajo. Tääläpä sitte oli Palojoen sillan lähellä se toinen porukka alakannu kaivaa taas .Tämän eteläisen pään puolelta on mäkhen kaivettu melekosta monttua. Elikkä silläki tasathan sitte ...niin mitä?? Kävimmä sitte viemäsä eukon vanhemmille vähän ruokaa bambeille ja muutaki meni sinne.Mutta se on taas ihan toinen juttu.

Saa nähä mitä siittäki tulee. Niin , siittä siltahommasta.Meillä piti ny olla hiliasta, ko silta miehet lähti huilille, mutta nyt illalla sitte tuliki taas uusi lasti porukkaa ja tuosa yheksän seutuvilla oli kylätalon naisilla taas asiakhat oven takana. Että terve menua taas saunavuorot. Pitäis vissin käyrä aamulla saunomasa, että ei ois kenenkään tiellä. Näkkyypähän...sano.