Semmonen tapaus. Tuli yks viesti päivällä ihan oudolta naiselta.Nimi viittas enemmän Tanskhan, tai johonki sinnne suunthan. Aattelin, että onko "nigerialaiskiriihet" muuttannu toishen maahan. Sitte kuitenki kasselin sitä ennen avaamista, että tämähän on ihan valtion laitokselta. Ei muuta, ko lukehan.

Olivat tällä päivämäärällä hyväksynhet nimen muutoksen takasin vanhaan. Sitte piti vielä varmistaa, että haluanko päätöksen paperisena, tai salatulla sähköpostilla, josa on 30 päivää aika lueskella. Vastasin, että säästämmä paperia ja sitte muutaman minuutin päästä tuli semmonen. Sielä oli se päätös ja sitte vielä se, että pitää mennä tekehän uusi henkilökortti jne. Joopa joo. Kuhan kerkiän. Oon jo johonki paikhan ilimotellu mihin ei automaattisesti tietua mee. Terveyskeskukshen oli menny. Toisella sähköyhtiöllä oli jo käytösä , ko aikasemmin huomautin, että on vain ajan kysymys millon vaihtuu. Yhelle lehtifirmalle piti ilimotella ja Autoliiton ihimisille kans. Jos se ny onnistu.

Tuli käytyä pikku lenkilläki iltapäivällä. Naapuri tuli palatesa jo toiselta lenkiltä. Ihan hieno ilima oli ajella.

Sitte tuli vielä hirviä voitto tuolta Viking-lotosta. Plussa oikhen. Heti 5 eurua tuli, että napsahti. Mihin minä sen kans oikhen jourun.No ei oo sijotusvaikeuksia. Pitää varmasti pari rengasta ostaa, ko ne ei oo oikhen samhan aikhan ostettuja, ja eturenkhat oli aika siinä ja siinä, että kelepaako. Saunasa on tullu oltua ja raveka kateltua kans. Söinki josaki välisä illalla. Heikunkeikun ja Kokudo Keikaku, vai miten se meni?