Ainaki tuo hikinen keli. Luvanhet satheita ihan ens viikolle. Kyllä näkyy kasvit juovan vettä joka puolella.

27.6.20.1.jpg

Sielä kuivalla mökkipaikallaki näkyy senthän kukat olevan kasvusa.

27.6.20.2.jpg

Onhan naapuri niitä "sarettannu".Raparperiaki oli kovasti jo lykänny ylös ja se yks kasvaa kunnolla, mutta muut vähän kituu.Eipä tullu kuvattua.

Eilen sitä sitte ihan puhelun jälistä pitiki lähtiä töyttäähän kävellen. Ensiks, ko olin ulukua löytänny naapurin karottaman korvakorun koivun juurelta. Olihan se aika lämmin ilima  hiippailla pitkin pyörätietä.Sillalla pysähyin ottahan kuvan, ko ei oo vettä justhin mitään Palojoesa.Tuosta parhaasta paikasta jo kävelee yli.

27.6.20.jpg

Sitte perillä. Sielä oli kukkia pöyrällä ja muuta sen semmosta. Eihän sielä istuttu kuivin suin. Tahtoo olla kohta nenän eesä aina jotain. Takapellolta naapuri käynny hakemasa kukat.

Annelin%20kukat.jpg

Tuli juttua raveista ja tulli sanottua, että sielä on selevä pari Kouvolasa. Niinkö sitte oliki.Jotenki nuo isot lähöt on heleppo aatella miten menee.Varsinki, ko suosiolla jättää kotimaan hevoset pois laskuista.

Tänä päivänä ei ookka mitään erikoista ollu.Mitä ny "Talkkarin" vilikasin netistä. On sielä Turusa Koivusella hienot paikat valamentaa hevosia.

Tämmöstä. Pitääköhän kohta lähtiä kinnaahan pumppua käynthin?