No niin. Peräkyläsä tuli käytyä ja taksikuskin mukhan oli nopein reissu mitä on tehenny sinne peräkylhän. Sen jälistä täälä vähän aikaa ja sitte lähin hakehan yhen päkitsin Muoniosta ja viemhän yhen pienen lähetyksen reishun. Toivottavasti sen saaja ei heitä roskhin.

Muoniosta sitte palatesa tulthin Eskelisen autolla , joak oli Kittilän tällä puolella vetassu porokolarin.Lamput oli irralhan johtoin pääsä roikkumasa ja etumaski oli haliennu alhaalta. Yks matkustaja kerto, että ihan vain tömähti kerran ja siinä se.

Eilen sitte olin taas Muoniosa nyt kahen naisen kans.Erellisiltana oli sovittu reissu sinne ja tulihan käytyä.

Eilen sitte oli iltasella valot kylätalolla päällä jo aIakuillasta. Sitte muistinki, että se "kiriasto" aukes eka kerran.Menin ihan uteliaisuuttani kassohan.Olihan sielä tuttujaki paikalla ja yks nainen jopa 4 kiriaa lainas.Sitte alako kertyhän sen näköstä porukkaa, että äkkiä poies.Se oli jumppaporukkaa. "ikäneitoja" enimmäkshen.Yks näky vielä olevan kummasti "naimaiäsä".

Kylläpä tämä taas tallentelee täälä "Vuodatuksesa" hithasti. No, eipä näillä sepustuksilla kiire mihinkään ookka.Siinä se.

putki.jpg

Pitäsköhän tuotaki vanhaa kameraa joskus ulukoiluttaa? Tällä oon vain kuuta sihtaillu enimmäkshen.