Sepä oli aamulla vähän kuuraa katoilla ja maasaki. Kyllä se siittä lähti pois.Vaatetta niskhan ja kohta sitte kassohan mitä kaapeista puuttuu ja eikö kauppareissulle.

Hyvinhän se lähti reissu menehän. Ensiks apteekhin. Eukko sitte ihimetteli, että misä mahtaa kauppalista olla. Ei ainaka föliysä ollu. Arvomma seuraavan paikan. Eukko posthin ja minä alakerran Konepistheshen sisälle. Vilikasin mennessäni ja toristelin vielä itelleni, että kyllä Matin rauta on sitte pistetty kiinni.

Sittepä Konepisthen hyllyjä kasselehan. Hetihän sattu silimhin sieltä oikia mustekasetti kiriottimhen.Oli se viime kerrasta noussu peräti 50 centtiä. Ei se hylly, mutta se hinta.

Sitte K-markethin sisälle ja Posthin.Eukon perhän jonottahan. Eioota tariosivat eukolle.Mihin lie menny osa .....? Minulle löyty heti kyllä lähetys, ko oikia sivuki oli konhella auki.

Sitte jatkomma seuraavhan paikhan eli Swiss Cafeen.

 Sielä vähän aikaa ja sitte S-marketille.Parkhin, ko menimmä, ni eukko heti pisti merkille auton siinä vieresä ja sano, että äitinsä on tainnu yhen tyttärensä kans jo tulla sinne. Minä taas pistin merkille sen tutun näkösen koiran auton takaosasa. Sisälle, ko pääsin, ni kyseiset henkilöt justhinsa otti kärryt siitä ja lähti menehän kierrokselle.Semmosta.

Sittepä yritethin muistella mitä piti ostaa ja jotaki tuli ostettua ja ainaki pari asiaa jäi. Ja sitte taas tännepäin. Ihan meinas vähän tiputella vettäki tullesa.Ostokset sisälle ja vähän ajan päästä kohti Tuomilehtua. Taas olimma ihan peräkkäin sielä. Eukolla oli kukkia viemisinä.Sielä sitte jonku aikaa ja tuli kateltua vanhoja valokuvia yhestä kuvakiriasta.Koiraaki tuli rapsuteltua ja kahaviteltua kans. Sitte tänne ja postin plaraamiset ja sitte mökille käymhän. Oli jotaki viemistäki. Suollaki käythin vähän tarkistamasa tilannetta. Taas tänne ja sitte vielä lehtien lukemista ja sen semmosta. Loppuilta meniki pitkälle raveja seuratesa, mutta loppu taas aika tylysti se lähetys.Mahtaako olla parasta siirtyä vain kasselehan jääkiekkua ison veen takaa ja unohtaa nuo ravit. Samalla hinnalla??

Suolta ...

IMG_20181017_163623.jpg

IMG_20181017_163630.jpg

IMG_20181017_163659.jpg

Semmosta näkymää.

Tuli tuosa käytyä "puntarillaki".70,4 tais olla ennen illan nautintoja. Nuilla menhän.