Historiallinen tapahtuma. Minulla kävi kaks ihan vierasta naista huushollisa! Eikä siinä vielä kaikki. Ne vei menneshän "Unikon". Antovat kyllä "paperirahoa" yhen Akin sanojen mukhan.

Sittepä lähinki polokehan kohti Sonkaa. Sielä sain kuulla, että tänä päivänä viimistä kertaa auki tällä kaurella. Kahavit oliki ilimasia, mutta otinki sitte muutaki, että tuli ihan maksettavaaki. Sanoin vielä Sarille, että mahtaako "Unikko" tulla vasthan, ko meen takasin. Se toinen naisista asuu Sonkasa. Entisesä tullin talosa.  Annappa olla, ko lähin polokehan tänne päin, ni eikö sieltä tultukki vauhilla eka mäesä vasthan. Molemmat heilutteli kovasti.

Ajattelinki, että ei mee kauan, ko se pyhkäsee ohi taas matkalla peräkylhän. En kerinny ihan Äijäjoelle, ko se tuli takaa ja mennä suhahti ohi.Semmosta.Ne oli lainanhet Mihkun autua peräkyläsä jolla ne tuli koululle, ja sitte se toinen nainen vei sen takasin ja tämä toinen vei toisen kothin Sonkhan. Oliko se ny tarpheks epäselevästi sanottu?

Sitte, ko olin just päässy laavulle, ni tuli puhelu ja sielä sanothin, että "puolivaikia" uniapnea vaivaa minua. Jaha.Sitte liipalaapa jne.

Hohhoijaa! En nyt enempiä kehtaa kiriotella.

j%C3%A4let1.jpg

Ihan, ko tuosta puuttuis jotaki.

j%C3%A4let.jpg

Sepä se. No, ei oo talavella peittelemistä, eikä jään skrapaamista.