Tämä päivä oli taas kerran Muonion reissun päivä. Piti sitä Voortin luukun lukon kiinnitystä laittaa. Ei sitä saa enää näköjhän kunthon viimisen päälle.Se on kuulemma se peltiki sen verran pehemiää, ettei se tuu ikhän entiselhen. Tietysti, jos jostain löytys romutettava vastaava kosla, ni ois mahollista. Uuthen ei oo mahollisuutta.Mutta eipä tämä remppa ny kuitenka kovin kalhiks tullu.Palion rassathin ja pari osaa sinne ja Wetterilläki se lukko teki kierroksen ja maksoin tänä iltapäivänä het 90 eurua. Ei voi kyllä tyyrhiks moittia. Paluumatkalla kuvailua.

27.11.17.jpg

Tuo säikähti kameran punasta valua.

27.11.17.2.jpg

Ei se oo kovin valosaa pimiällä.Hih!

27.11.17.1.jpg

Porokelloki heijastuu tuulilashin. Mennesä se kello kolokutteli Kätkäsuvannosa.

Sitte kothin ja tavarat sisälle ja eukon vanhemmille. Sielä oli pari autua kartanolla ja porukkaa paikalla. Eukolla oli taas yks kiria matkasa ja sai isänsä siinä tutkittavaa. Vielä sitte kahavia ja kakkua päälle ,ni kyllä kelepas olla.

Jonku aikaa meni siinä jutellesa ja sitte alakoki kello olla jo seittemän ajat, että lähimmä kothin. Katoin muutaman lähön Kuopion raveista ja siinä se.Kerkesin hakia puitaki sisälle  ihan lampun valosa, ko eivät saa valua sinne liiterhin.Väliäkö hällä. Nyt on taas sillanrakentajat kortteeraamasa, että saunavuorot on vähisä.Semmosta.