Se oli taas se päivä, ko kävimmä kaupoilla.Tällä kertaa ihan kahesthan. Peräkärryä lainathin, mutta tais olla viiminen kerta. Valot palo välillä ja välillä ei. Onneks poliisit jokka nähthin tuli vasthan molemmilla kerroilla ja aurinko paisto sen verran hyvin, ettei ne huomannu pimeitä lamppuja peräkärrysä.

Joku ihimhen kosketusjuttu siinä on. Tuntu heiluvan sielä sisällä jotaki.Ensiks Muoniosa lastathin kärhyn ne lavat Swiss cafen kartanolla ja kärry jäi sinne siks aikaa ko menimmä  tankille ja S-markethin.Sen jälistä eukko postille ja K-markethin. Sitte menimmä Agnesta jututtahan.Samalla sielä tietysti nautimma talon antimista ja eukolle sitte tuli jotaki pientä hankittua.Sitte taas tien päälle.Poroja oli nyt mennen tullen ja palatesaki. Sai jonku kerran painaa varotusnappia. Joku taksi meirän eelläki varotteli menomatkalla.

Sittepäs kävimmä viemäsä lavat mökille ja sen jälistä kärryn palautus. Sitte ostoksia tänne ja auto talhin ja mitäs sitte? Jotaki touhasimma,varsinki eukko ja minä vain häläppärinä föliysä.Kerithin siinä napata joku kuvaki.

iltarusko.jpg

Eikä oo ees kaakonkulma..

iltarusko1.jpg

Oli se värikäs taivas.Pian taas ravathan.Nuin ikhän.