No tietysti käyty eilen kauppareissulla. Yhesä sun toisesa liikhesä.Oikhen porukalla.(4). Minä ihan rohkenin olla föliysä. Apteekki, K-market, Konepiste, Osuuspankki, S-market ja vielä sitte Swiss Cafe ja sen jälistä kukkakauppa.

14.11.18.1.jpg

Sielä sitte istuskelin autosa ja orottelin, ko naisväki kävi kukkia hakemasa.

14.11.18.jpg

Menihän se sielä aika lämpimäsä istuskellesa.

Sen jälistä sitte Palojoensuun  hautuumaalle.Sitte viethin ne kauppatavarat toiselle puolen kylää ja sitte taas kothin.Siinä sitä vain aikaa kuluu kummasti. No, taas on kohta uusi reissu eesä. Huomenisa.Yks auto huolthon (ei meirän) ja samalla sitte Matkahuolto, posti? jne.Varmasti sitte tulee semmonen puolitoista tuntia ajankuluttamistaki josaki. Meinas ihan tulla lunta. Mahtoko muutama milli tipahtaa.Oli enste luvattu 15 senttiäki jopa, Se kutistu puolhentoista senthin ja taisi kuitenki torellisuus olla ihan muuta.Sen verran justhinsa, että jäläki näkyy. Seki menee pois, ko kuitenki satelee kohta taas vettä.

Oli riistakamerasa yli 300 kuvaa, muttei yhtään mustarastasta.Nuita muita kyllä oli .

15.11.18.2.jpg

Punasempia tulukkujaki on ollu liikhellä.

15.11.18.1.jpg

Kuukkeli käy kans tarkistamasa aphet.

15.11.18.jpg

Siinois kans yks, joka sais häipyä. Se olis kuulemma viiskymppiä ja laaki, jos pistäs reiän.On kuulemma ihan suojeltu ja uhanalanen. Nuitahan on niin, että hyvä, ettei päälle astu.

Nyt joku EU:n komissio meinaa taas jotaki pykäliä laatia, ettei ees pahimmasa tapauksesa karhua, eikä ilivestä sais ampua.Ei kai niitä "Rysselisä" taira pahemmin karuilla kävellä? En oo ees kuullu.Liekö "Raaspurisaka" monta?

Päivänjatkoja.