Hiioppia!

Tuli sitte aamulla ihan herättyä. Aamupuuron tapasta kötystelin naamhan ja sitte eikö ajelehan. Naapuri jo meni sielä eellä kovaa kyytiä. Äijäjoelle asti menin peräsä ja sitte käännyin takasin.Ajelin tänne ja nappasin väskhyn vähän tuohta ja aloin sitte polokehan kohti pohojosta. Oli sitä kuumaa ilimaa sieläki.Saatto olla parhaimmilhan +27 variosa.Tuosta tien toiselta puolen oleva naapuri poloki vasthan Jäkälämaan takana. Jatkoin sitte ihan Tunturikalan myyntipaikhan asti. Ei ihan mitään ruuhkaa sielä ollu. Nappasin sitte kahavit ja jotaki muuta. Toimitelthin päivän asioita ja sen semmosta. Ihimetelthin norskien häijyä touhua, ko olivat asuntoautolla siittä lähtiesä syytänhet roskat ovesta kartanolle.Olis kuulemma pitänny saara kiinni ja vähän puhutella.Eivät sitte naiset olhet peräsä tiellekkä juoshet.

No, sitte taas kohti tätä paikkaa.Jäkälämaan kohalla pysähyin ja nappasin juomista.Huh hellettä!

Sitte tänne ja kyllä suihku kelepas.

Naapurin kans jutustelua ja sen semmosta.Kyllä porukka ajo hiliaa täälä tänä päivänä.Oli se yks auto tuosa pysäkillä vahisa.

Joo. Postiki tuli.Sitte vain orottelehan tuota Ecokierrosta.Kas näin.

eco3.jpg

Kyllä sitä vain kerty taas tuota kierrätettävää.

eco.jpg

Aika moni toi tavaraa. Joku ei käynny ollenkaan. Muistivakkohan koko hommaa?

eco1.jpg

Muutamat tuli vähän myöhemphän, ko luulivat, että myöhäsä ne tulee, niinkö ennenki.Vain tulivat ajoisa silti nyt.

eco2.jpg

Vielä vähän ja sitte välivarasthon. Semmosta hommaa.

kilsat13.jpg

On patteria vaihettu ja säärelty ja jotaki alako siinäki näkyä.Tuntu kuitenki siltä, että tämäki näyttää ihan mitä haluaa. Kilometrin tunnisa vauhtia näyttää enemmän, ko toinen mittari. Pitäs kyllä olla oikiat asetukset.

Semmosta nyt.