Se oli kuntolootan viiminen päivä.

Tuli kuiten käytyä vielä. Laitomma tulet ihan sielä laavun nuotiopaikalla.

30.9.18.2.jpg

Ei se pieni tihku haitannu tulta.Ympäriltä löyty kaikenlaista roskaa poltettavaks ja laavun alta pari kuivaa klapinpalasta. Sitte alako jostaki kauempaa pörina ja vatkaaminen kuuluhan.

30.9.18.jpg

Minä vetasin pikkukameran zoomin melekhet täysille ja nappasin pari kertaa.

30.9.18.1.jpg

Sitte kassohan ja paikantahan kartalta sitä. Seisoin laavun katolla ko nappasin kuvat. Kyllä se vain oli Riivinvuomalla pörräämäsä. Sitte se häipy kohti peräkylää. Lähin kassohan formuloita. Matkalla alako satelehan enemmänki. Sielä huomasin, että lenkkikaverilla oli tulhet tunnit täythen.

mikko3.jpg

Sielä se uinaili ojan pyörtänöllä. Mahtoko olla lyijymyrkytys, syränkohtaus , riapeetes (J.M), tai peräti umpisuolen tulehus? Ei kuiten enää henki kulukennu.

Kothin pääsin ja aloin kassohan kisoja. Meni kohta mielenkiinto, ko ensiks iski "nyykreeni" päälle ja sitte vielä tuli "tallimääräys".Otin pillerin ja oikasin isseni sängylle. Vähän ajan päästä sitte aloin ihimettelehän, että mihin se eukko joutu, ko olevinhan meni tuosa pyörällä. Oliki menny ihan kylän toiselle puolelle. Loppu iltapäivä meniki enimmäkshen Solvallan ja Vincennesin raveja seuraillen. Vähän aikaa sitte vielä huilia ja kärvensin sitte sapuskaa ja sen semmosta. Nyt on vain jännää, että kumpi hajuaa ensiks, kelikamera, vaiko valo kartanolla? Semmosta.