Menoja oli sitte taas. Heräsin kyllä turhan aikasin, ko kello näytti jotaki olevan viiren ja kuuren välillä. Jonku aikaa tuumasin ja uuresthan unille. No niitäpä riitti ja olin sielä unisaki reissaamasa, ja aina vääräsä autosa. Onneks ei tarvinnu ottaa tosishan. No, kuitenki sitte kauppareissulle ja sen semmosta.Tarkotan sitte vähän myöhemmin, ko oli herätty ja aamutoimet tehty ja eukko naaman piirtänny itelle. Oli sielä ny kaikenlaista touhua tien päällä ja varmasti jonku sillan päälläki.

Maalikylillä sitte paikasta A paikhan B ja tairethin C ja D, ja E paikkaki käyrä. Jotaki aina läytyy ja ruokaa kans. Tuttuja näky sielä ja vähän tuolaki.Tullesa vielä Sonkasa kävästhin ja ei sieltäkä tyhyjin käsin lähetty.

Sitte ko tavarat oli saatu jääkaaphin ja sen semmoshin, ni mökille. Mittari seinälle ja kävin testaamasa, että vieläkö hyyskä on paikoilhan.Paviljonkhin viritethin lisää säänsuojaa. Täytyy sitte parannella, ko ehtii.

Sitte menthinki eukon äitiä ja siskua moikkaahan ja samalla joku kalikka matkhan. Sitte sielä kuulu kaikenlaista ääntä sieltä lähipuskikosta ja sieläki piti reissu kävästä. Oli sielä pari raatua tipahtannu alas. Valtataistelu.

Sielä oli taas syötävää talosa ja juotavaaki ja sitte eukko halus lähtiä vähän takapellon taate käymhän.Saaphat lainaks ja eikö menoks.

takapuoli2.jpg

Kyllä se vain yrittää kesä tulla tännekki.

takapuoli3.jpg

Nuo puut ei halua vielä ottaa kesää vasthan.

takapuoli1.jpg

On sitä jo monenlaista hajua sielä.

takapuoli6.jpg

Kävimmä ihan nuotiopaikan takana ja sielä sen ison puun juurellaki kävin ja otin semmosen poseerauksen eukolle.Sieltä sitte kameralla kuvailin vähän piremmälle.

takapuoli4.jpg

Sielä meinaa ihan aurinko paistaa.

takapuoli5.jpg

Tuon lähemmäks en pikkukameralla päässy. Ei löyretty karhun jäläkiä, eikä hirvenkä. Vanhat bambinjälet oli ja ne syksyset mönkijän jälet. Hirvenpaskaa kyllä oli. Ihan, ko ois juosten sontinnu.

takapuoli.jpg

Sen verran vesi on laskennu, että tuo "urhoollinen" sielä kolistelee pitkin kiviä ja narraa lohia. Tai ainaki luulee niin. Meki saathin saalista.Muutama pullo löyty ja  pari reunamerkkiä. Liekö Kuttaslaisten jäätien merkkauksia. Hih! Nyt on sitte iltasella kateltu nelijalakasten juoksuja ja luettu TM. läpi ja vielä ois MT ja Lappilainen kasselematta. Kyllä näillä pitäs jo unet tulla.