Aamupäivällä käväsin Tuomilehosa. Hiliasta oli. Joku joutsen istu kivellä ja se musta lintu kans sielä lähellä niemennokkaa kivennokasa.Ihimisiä ei ollu paikalla.

Sitte tulin tänne ja täälähän oliki jo aamulla ollu vesi pois vähän aikaa.Virittivät naapurisa hyysikän pytylle jotain ilimaputkia, että paskat menis paremmin. Eivät kai osaa laittaa lämmintä vettä sinne.Semmosta. Sitte huitasin sumpit ja lähin mökille.Ei ollu erikoista sielä. Orvokit kukki vieläki siinä mökin päärysä olevalla pöyrällä. Kuvia ei ollu monta ja vain yökuvasa oli yks jäniksen ahteri.

Sitte lähin taas ajelehan ja samantien menin sitte Äijäjoelle. +13 näytti mökilläki mittari.Yks rekka, josa luki Kiitoliikenne veti multa melekhet pyörän alta, ko ajo ihan vierestä. Kyllä se ilimavirta nappas aika kovasti.Kumma, ko nuisa kotimaisisa tuntuu täälä olevan aika pösilöjä ratin takana.Heti huomas, ko tuli norski, tai litilati, ni ne kiersi ihan kauempaa.Aina on joku sakisa jollei oo mitään väliä, kuhan hän saa kulukia ja leviästi.Prkl!

Tänä iltana jätin ravit pois ohojelmasta. Katoin sen sijasta italialaista sariaa lophun asti.Sitte sen jälistä vielä vähän ...,

namskista.jpg

niinkö tuommosta. Näillä nyt pitää päriätä.