Met olimmaki mökillä tänä päivänä enimmän osan aikaa. Oli kaikenlaista istuttelua ja menipä vielä puunkaarokski. Oli kolome, neliä puuta samasa paikasa ihan konkelosa.Yks vähän isompi ja muut pienempiä. Kyllä siinä yritin toristella isselleni, että mikä ois paras tapa lähti purkahan sumaa.

Isommasta ensiks lähin. Sitte se pienin, joka oli kans aika kiverästi menny. Kasselin jo pakosuunnanki valamhiks. Sitte yritin tihurustella, että misä eukko on, jos pitää saara "seuraks avunhuutajaa".

Ja taas saha pörisehän.Kyllä ne sitte purkaintu aika hyvin. Vielä olis melekhet tien lähellä yks isompi puu samaa hommaa vaille. Saa ny nähärä millon sen vuoro on.Välillä sitte muuta hommaa ja eukon kans kävästhin sitte istuttelemasa vuorenkilipiä. Vielä myöhemmin eukolla oli astiallinen kaikenmaaliman siemeniä hiekan seasa ja ne sitte sai kans paikkansa, mutta en minä sen enempiä siittä.

IMG_20190605_145706.jpg

Tuosa on nuita vanhempia istutuksia. Sieltä ne pukkaa ylös.

IMG_20190605_145644.jpg

Kierrätystä. Vanha kottikärryn rengas kukkapurkkina. Puun kanto kukka-alustana. Satelliittiantenni kukkavatina ja Halsualta " varastettu" villivadelma kanaverkon suojisa.

IMG_20190605_145650.jpg

Onhan nuita kukkia sielä sun täällä ja lisää tulee. Sitte vielä kerkesin sahata pari klapia kashan, ko tuliki lähtö. Käväsimmä anoppia kassomasa ja sielä oli kans muitaki paikalla. Ainaki kolome. Seuraavasa kuvasa yks niistä.

sotka.jpg

Siinä oli kolomesa paikasa asukhat. Tämä istu kauan aikaa tuosa reiällä ja kasseli maisemia.Semmosta touhua. Sielä vielä oli jätetty kuulemma kakkua syötäväks ja sitä tuhothin kovasti. Ihan kahavin kans. Sitte pitiki lähtiä saunaa lämmittähän. Sen päälle vielä kova valinta, että ravit, vai Lahen kisat. Raveja katoin yhen lähön verran. Totesin, ettei Ranch Kellyä tarvita Kymi GP:n listoilla. Semmosta menua sillä oli. Jotenki vaikutti jo siltä, että eikö siitokshen vain.

Eipä nuisa lahen kisoisaka erikoista tapahtunnu. Hirviä meteli yhestä myötätuulihypystä. Aiturit ny meni, niinkö olis pitänny mennä jo ajat sitte.

Semmosta touhua nyt.