Se oli taas kauppareissu.Ihan kolomesthan. Tai olihan sielä kaupasa kyllä porukkaa. Vähän joka putiikisa misä kävimmä. Minen käynny, ko kahesa. Sisällä asti.

Oli sielä joku tuttuki liikhellä.Taas piti testata sitä postilaisten uutta lustaa. Jopa se pelas olevinhan paremmin, ko erellisellä kerralla. Pari pakettia oli sielä hyllysäki. Kylläpä se toinen tekiki piremmän matkan.Tai ainaki se kesti kauan.Sen jälistä tilasin postimerkkejä ja neki kerkes tulla ennen tänne. Muistelisin.

Sitte, ko takasin olthin tultu, ni olimma jonku aikaa vielä Tuomileherosa.

tl2.jpg

Oli sielä yks riistakameran "tarkastaja" käynny. Pari huonua kuvaa oli.

Sitte oli joku tintti, joka halus tukia issensä joka kolhon.

tl.jpg

Täälä se pyöri ja touhus kauhiasti .

tl3.jpg

Mahtoko tunkia tuonne sitä styroksia? Oli ruvennu lisäeristähän....talua, tai pesää? Sielä väylällä oli taas jäät liikhellä. Niinkö kuvasta meinaa näkyä.

tl1.jpg

Tuosa saaren yläpään paikheilla naapurimaan rannalla oli vissin kauris nyykähtänny vethen.Oli sielä lintuja. Ainaki kotka oli sielä siivet leviälhän välillä. Kuvaa yritin ottaa, muttei tuolla pienellä saannu mitään aikaseks. Niin joo. Tuommonen on kokeilusa nyt.

takkaveheje.jpg

Oli vähän niinkö jonkulainen tarious. Siinä se tyhyjä pussi sitte oli lattialla ja eukko sitä polokasi, että menee kanshan ja otin sitte sen ja piti roskhin heittää, ni sielä oli pohojalla vielä tarra, lehtiö ja jonkulainen suklaata ja jotaki muuta sisältävä "suklaalevy". No joku semmonen.Eipä semmosta oltu tilattu, mutta aina sieltä on kans joskus jotaki ylimäärästä lipsahutettu mukhan. Sielä tuo veheje  on illan pyöriskelly hellan päällä. Siinä on joku Peltier-elementti joka sitte saa sen toimihan, ko lämpyä on tarpheks asti. Vielä se pyöriskeli sielä, ko kävin pellin lykäämäsä kiinni.

Joo. Pättikäsä kuulu olevan taas joku auto poikittain tiellä.

Siinäpä.