Oliki aikasempi reissu tänä päivänä. Menthin tavallista aikasemmin Muoniihon. Mikäs sielä oli lämpimäsä autosa istuskella ja orotella. Ensimmäinen paikka oli sielä arvauskeskuksen vieresä.Siittä sitte lähethin etenehän muihin paikhoin. Ilmolasta apetta issepalaveluna. Kassalla ei tainnu kuitenka olla sitä valintaa.Pankin ovena takana ja apteekisa ja postin ovellaki tuli joku käynheks. Matkahuollonki eukko testas. Tulipa sitte vielä S-marketinki hyllyin välisä kierreltyä. Paluumatkalla sitte oliki köröttelyä yhen "litilatin" ja lumiauran takana. Kyllä tuommonen keviä lumi pölyää melekosesti. Aura-auto päästi sen "litilatin" yhellä suoralla eelle ja onneks se häipy. Ostokset tänne ja sitte anoppia viemhän kothin. Sielä vielä istumma kahavimuki ja joillaki teemuki käresä ja kaikenlaista jutelhin.Sitte tuliki pois lähön aika ja samalla eukon eno tuli kartanolle Zetorilla linko peräsä.

30.1.19.jpg

Muutama kuva

30.1.19.1.jpg

Valojaki löytyy.

30.1.19.2.jpg

Monenlaista piipertäjää sielä on menny.

Täälä kotosalla vielä jonku verran kolan kans touhusin ja sen semmosta.Eukko taas oli hommannu tuohon välioven lashin tuommosta.

30.1.19.3.jpg

Siinäpä se. Joku sähkökatkoski on ollu.Yks oli taas ravien aikana, mutta oli sen verran lyhyvä, ettei virta menny "upsista".Muuhalla oli pimiää, mutta töllö ja satelliittivasthanotin toimi.Nuin.