Oli sitte pukannu eilisen lumen päälle lisää tavaraa. Ei muuta, ko nyhtähän kola vintiltä ja homhin. Kylläpäs oliki sakiaa lunta. Meinaan ihan painavalta tuntu.

Tulihan se eukon enoki Zetorilla siihen ja pisti lingon mahaan. Kuitenki siinä vähän aikaa jutelthin "litilateista" ja sen semmosista. Siinä "MM" tuli kans ja meni kylätalolle. Sittepä Zetorimies sano,että pitää alakaa lumihomhin. Mutta, mutta! Ei menny niinkö Strömsösä. Meni vain pakki päälle ja ei muut vaihthet millään. Aikansa siinä sitä kokeili ja purki pienen osan sisältä ja ruuvarilla autto sieltä sisältä, mutta vain pakki päälle. Sano sitte, että täytyy peruuttaa kothin ja sielä katella.Jäin sitte kolalla lykkäilehän lunta.

Eukko tuliki vauhilla mäkiä alas ja meni Tuomilehtua kohti. Niin tuo näky MM kans menevän poispäin. Sano vain, että ilimota, jos ei viiren aikhan oo kuulunnu lumihommista mitään. Pistin ilimotuksen menehän. Mahto mennä oikiihan numerhon. Nyt on tullu sitte kävästyä suihkusaki ja takasa on tulet. Syötykki on. Mitäs vielä kehittäis.Saa nähä.

25.10.19.jpg

Siinon uusi kuusi kasvamasa. Jo vainki alako tupa lämpiähän, ko on tulet hellasa ja takasa.

25.10.19.1.jpg

Näillä "välyksillä" , sano entinen poliisi.(O.A)