Se oli taas keskiviikko. Kaupoille piti mennä. Nyt ei sitte eukon vanhemmilla ollu tarvetta kaupoille, ni menimmä kaksin.Sumua vain riitti.

Sielä sitte Muoniosa pistin uusiks tuulilasinpyyhkijät. Ihan uutta mallia. Kyllä on hiliaset ja taitaa ollakki hyvät. Sitte apteekki, k-kaupasaki joku kävi ja sitte Swiss Cafen kautta S-markethin. Sen perhän sitte Matkahuolthon , josa ei kuitenka lähetys ollu kerinny vielä sinne. Nokka kohti kotia sitte. Matkalla postin kuliettaja soitteli, että hällä ois pari lähetystä, että saako jättää kuistille? Oomma kohta kotosalla jätä vain.Ensiks kuitenki Äijäjoen ruuhkasa jonku aikaa.

sumua6.jpg

Oliki etelän puolesta pätkä asfalttia nykästy pois.

sumua5.jpg

Ihan meinaa ruuhkaa olla.

sumua3.jpg

Monenlaista konetta sikinsokin tiellä.

sumua4.jpg

Osa joutaa olehan huilillaki.

sumua2.jpg

Nyt on tämä puoli  ammuttu kalliosta matalaks ja toinen puoli otettu käsittelhyn.

sumua1.jpg

Kyllä se ens kesänä alkaa jo olehan mallilhan.

sumua.jpg

Lisää reikiä ja eikö paukkuhan.  Tuola ite siltapaikalla timpurit oli touhusa sen rungon päälle rakentamasa tasoja.Vissin sitte siirtävät sen toloppain päälle jotenki liu´uttamalla. Ei se ainaka oo vielä läheskä oikialla paikalla .Jäi sitte kuvaamatta, ko hankalaa sitä on liikkuvasta autosta siihen kuvata.Siinä on aitoja ja sorakasoja eesä.

Sittepä tulthin kothin ja keskellä ajoväylää oli yks kuormuri.Ukko tolsotti kohti roskapaikkaa kassi kourasa.Onneks se lähti kans aika äkkiä.

Nyt on sitte vetastu oikhen päivä unet iltapäivällä ja viestiki tuli, että Matkahuollosa ois lähetys. Kerkiääpä tuon hakia.

Ei sitte mitään taaska tapahtunnu.Tylsä päivä vai? No, ravit meni tuosa seuratesa, että ei sieläkä mitään sen ihimhempää. Mitä ny Torvisen pojalla tuli tuhannen voittua täythen, ja on vasta 25-vuotias.Päriäkkääpäs.