Joopa joo. Ei sitte kuulemma valtiolta tuu rahaa tuohon tien parannukshen.Joku tunnin juna Hesasta  Turkhun pitää saara, ettei orpo piru kyllästy välillä.Pienellä sen joutaa kiriottaa.

Täälä on sen verta nopiat hommat, että eilen illalla tuli ilimotus kännykhän, että läsnäoloni tänä päivänä Muoniosa olis suotavaa.

Ei sitte muuta, ko päivällä seisoskelehan vesisatheshen.Tulihan se Eskelinen sieltä entisen kapiaisen ajamana. Enkä ollu ny yksin. Sinne oli muutama hameväenki erustaja sattunnu kyythin.

Sitte, ko pääsimmä perille, ni ryntäsin sisälle ja ei ollu yhtään jonottamasa ja niin se meni, että ei tarvinnu ees juosta, ko kerkesin samalla autolla paluumatkalle.Onneks oli ollu taas niisä maksupäätheisä ongelmia, ni se takas mulle nopian paluumatkan, ettei tarvinnu tunteja istuskella sielä.No, koululaisia sitte tuli ihan niitä pienimpiä toistakymmentä authon koululta.Ja yks nainen, jolle maksupääte tarios reilusti tuplahintaa.Seki sitte selevis.

Tännekki ihan hengisä selevisin ja eikö ollukki tuosa pysäkillä se pieni naapuri lähösä peräkylhän kaliaa hakehan.Ihimetteli, että millä minä oon Muoniihon menny. Sanoin, että tällä samalla autolla, eikä oo kuskika vaihtunnu.Ei se voinnu hommaa käsittää.Selitin sitte, ko olthin saunomasa, että miten homma menee, ko sen osaa.

Niin sielä välillä oli taas Vataja kameran kans.Kuski sano, että se oli vissin viime viikolla Rovaniemellä aseman seurulla "päivystämäsä".

Niin joo. Tämän takia.

Huawei.jpg

Colmi lopetti keskustelun, eikä pysynny enää ajasa.Tämä tuli tuuraahan sitä.Repikää siittä.Ötyä vain.