Tänä päivänä oli tuosa naapurin  talosa (Pekan) porukkaa ja autojaki jonku verran. Valot palo vielä illallaki.Jokohan se oli tarpheks alhaalla se hinta. Eipä oo metsurit tullu naapurhin nyt, vaikka oli vielä avaimetki jätetty ovhen roikkuhan. Aika huoletonta porukkaa. Tuosa kartanolla oli joku laskennu päivällä kunnolla alhensa. Haisi bensa kauhiasti ja keltasta lunta kovasti. MM siinä oli autonsa kans pysäköinny joksku aikaa. Kuulemma sano seuraavansa tilannetta.

Nyt olis illalla ollu sen seittemän ottelua nähtävillä jääkiekkuaki, mutten jaksannu innostua. Kävin muutamaa kassomasa jonku minuutin, mutta vaikkei vielä ees pelattu, ni selostaja kävi jo kierroksilla. Aattelin (ihan ite) sitte mennä muita ohojelmia kassohan.Siinä se meni ilta kuitenki ihan hyvin. Ravejaki katoin pari lähtyä. Saa nähä suittaako sitä huomenisa sitä kauhiaa mikä lie "superlauantaita" ees katella. Mikähän siinäki on sitä superia?

Riistakamerasaki oli vain kolome kuvaa. Yks illalta, yks päivältä ja vielä "joku ukko" tihirusti sitä astiaa siinä lumella.