Se vain oli sitte eesä Muonion reissu. Eukolla jotaki puhalteluhommaa ja sitte meillä samalla kauppareissu. Sitte vain liikhelle.

ylimuonio7.jpg

ylimuonio6.jpg

ylimuonio5.jpg

ylimuonio4.jpg

Ihan selevithin Muoniihon. Apteekin ja K-marketin kautta sitte Swiss cafelle ja jäin sinne päivystähän, ko eukko lähti puhaltelehan. Aikaa meni jonku verran ja sitte eukko tuli ja nautti kupillisen kuumaa ja jotaki muuta sen kans.Sen jälistä lähimmä S-markethin. Sieläki tais olla josaki hyllysä eioota. Jotaki löyty.Sitte kukkakaupan kautta tännepäin.

ylimuonio3.jpg

ylimuonio2.jpg

ylimuonio1.jpg

ylimuonio.jpg

Kyllä sielä joku kuva sentäs osu melekhet kohilhen. Sitte olimmaki kohta Sonkasa ja sieläki kävästhin, ko se meneeki sitte lauantain jälistä kiinni. Joulun ennen voi olla auki jonku aikaa. Näkyypä.

Toimma ostokset tänne ja taisimma vielä käyrä hautuumalla viemäsä sinnekki kukkia.Vähän aikaa täälä ja eikö lenkille.

laavu.jpg

Ihan laavulle eksymmä. Kiipesin ihan katolta kuvaahan.

laavu1.jpg

laavu3.jpg

laavu2.jpg

laavu4.jpg

laavu7.jpg

Piti sitä hiippailla ihan ranthan asti kuvat ottahan.

laavu6.jpg

laavu5.jpg

On sielä käyty joskus huonommallaki ilimalla.Eukko otti sillon alla olevan kuvan.(vrt. Katri ja Kalle Venäjällä)

P9160004.jpg

Ihan tippu vettä sillon alas taivhalta.Vaan eipä tuo haitannu.Ilimoja on piisannu kaikenlaisia. Niinkö illalla Oulun raveja seuranhena voi kertua.Vettä tuli, ko aisaa.

17.9.18.jpg

Siinäpä se tipu , joka kävi kameraa härnäämäsä täs yhen kerran aikasemmin. Nyt tuohon kylätalolle tuli se sama motskarimies, joka aina pääsee sinne yöks.Viime viikolla olis ollu kans yks autoilija, muttei sille vissin ees vastanhet. Kyllä vain tuli taas komia ilta.

17.9.18.1.jpg

Eteläsä näkyy olevan pilivistä.Sieläpä.Öitä.