Niin joo.Jos jotaki laittais. Lumihommia on tehty, ja sitte, ko valamista on tullu, ni huutelevat, että tarviiko kartanolla raktoria? Ei kai sitä enää.

iltaa.jpg

Kävin justhan pari otosta porthailta ottamasa.Ei oo tuola puolen palion lunta. Oon kuskannu talon päähän ja toiselle puolen.

iltaa1.jpg

Täsäki lingolla antannu vauhtia, että painuu kunnolla kashan. Kokeilin lapiolla aamupäivällä Kela-taksia orotellesa, ni olihan jo kova  valli.

Oli niin sanotusti "kiven takana" Kela-taksi. Piti soittaa ja siirtää aikaaki sen takia. Sitte selevis, että se taksikuski oli ite ollu piikillä.

Takasin ko tulin, ni Esa  oli kartanolla kyselemäsä. Sanoin, ettei lopetuspiikkiä vielä ollu tariolla. Samalla tuli vähän kauppatavaraaki haettua, ko kuski järiesti homman, että pääsi käväsehän.

Nyt on aika vähän täälä mäellä porukkaa, ko naapurit lähti johonki etelhän ja lentokenttän mieski häipäsi illalla johonki.

Vähän seurasin ravejaki. Porukka huusi netisä, ettei lähetys toimi. Heillä on niin, ja niin hyvät yhteyret ja vika on veikkauksen. Sen aikaa mitä tänä iltana katoin ni ei ollu semmosia ongelmia mistä ne kiriotteli.

Joopa joo. "Saa olla lapposet tasan", niinkö yks Saima oli joskus poliisille sanonnu, joka teki avustavan ulosottomiehen virkaa. Eikä maksannu sille mitään palakkiota mitä se vaati. Eiköpä siinä ollukki tällä kertaa.