Semmosta vaihtheks, että tuli sitte kävästyä eilen sielä ihimislääkärillä. Puolisen tuntia istuin ja orottelin sitä jostaki. Ihimisä meni ja tuli ja olevinhan moniki yritti kauhian ilosena morienstella. No, menihän se siinä ko aikansa kuluks seuras ohikiitäviä erikokosia "taustoja."

Sitte ilimesty semmonen aika pitkä "kotka" siihen ja huuteli meikäläistä. Sitte sisälle . Ei sen "kotkan" ko sinne huonheshen.Sielä alako sitte ne kyselyt ja sen semmoset. Haluaa lisää kokheita, että on varmaa se mitä erelliskerralla tuli näkyhän. Tarkottaa tuota kilipisrauhasen toimintaa. Ei sitte muutako kävelin sinne paikhan misä niitä näytheitä otethan ja aikaa varaahan. Aamulla pitäs mennä, mutta olipa tällä viikolla olevinhan täyttä.

No, ens viikon tiistaina sitte aamusta taas verta pulhon. Sitte viimisthän torstaina ( Oma Kannan mukhan periantaina.)lekuri soittaa ja sanoo, että mitä tehän. Meneekö pillerihommiks? Kuulemma muut arvot oli ihan hyviä mitä mitathin.No, eikö sitte kuitenki sen lääkärisä käynnin jälistä lähin sieltä töyttäähän kaupalle.Ilima oli sakiana lunta ja välillä ihan tuntu tulevan vaakasuorhan. Naisväki oli vasta päässy kauphan, ko kuulemma pankisa oli ollu palion porukkaa. Sitä se on, ko käteistä pitää olla. Kuulemma.

Alako sielä kaupasaki mennä sen verran aikaa, ni lähin sitte välillä käymhän postisa. Sieläki tuntu ihan jono olevan.Meinas vähän ottaa pathin, ko yks nainen siinä alako vaatia , että postilaiset liimaa hälle merkit joulukortheihin. Meinasin vähän älähtää sille vähäjärkiselle, että mee tuonne istuhan pöyrän vierhen ja liimaa ite. Näki kyllä sen postia hoitavan naamasta, ettei homma oikein ny menny ihan kohilhen.Tuli siinä sitte jonosa kaikenlaista toimiteltua ja taas huomas, että maailma on pieni.Löyty ihan yhteisiä tuttuja, ko yhen ukon kans toimitelthin  kaiken maaliman asioista.Sain sitte asian toimitettua ja töyttäsin kaupalle. Sielä tuliki naisväki jo ulos samalla. No, annappa olla. Uuresthan samhan paikhan mistä tulin. Ei ny kuitenka tullu mentyä sisälle. Jotaki mitä ei sitte ollu ostettu erellisestä kaupasta.

No sitte kuitenki taas näitä maisemia kohti.Lunta oli taas ilimasa ko tänne tulthin. Viethin osa porukkaa Tuomilehthon ja otethin Voorti ja klapeja kyythin ja tänne.Olin sitä lunta pian kymmenisen senttiä tullu.Siinä se.

Illalla rustelin kameralla muutaman kuvatuksen.

12.12.19.jpg

12.12.19.1.jpg

12.12.19.3.jpg

12.12.19.2.jpg

Eipä sitä erikoista saannu aikhan, mutta täytettä.

Nyt on eukon eno käynny lingon kans reissun täälä ja hyvältä näyttää. Oli siinä lingon eesä kyllä Zetoriki.

Tämmöstä.