Siinäpä se on menny taas aika ihimetellesä.On saatu lisää porukkaa"pirthin" ja siihen tyylhin. Eilen tuli ihan porukalla kävästyä tuosa naapuripitäjäsä kauppareissulla.Sitä sun tätä ja tuotaki haethin.Yhtä projektia varten piti sitte ostaa neliä pyörää.Semmosta, jokka laitethan esimerkiks jonku lootan alle.Saa nähä mitä siittäki tulee.On vain nyt inspiraatio hukasa.

Sielä kauppareissulla ihimeltelthin, ko Jerisjoesa oli porukkaa. Rannalla enemmänki ihimisiä ja sitte oli palokunnan se päällystöpäivystäjän autoki siinä. Piti sitte kassua lähempää. Sielä oli joku ulukolainen porukka kuvaamasa, ko joku lillitteli siinä joesa. Muutama kamera ja sen semmosta rannalla.Ettei sen traakisempaa.

No, näkyypähän. On sitte nuo pakkaset palanhet maisemhin. 15-16 oli aamulla herätesä. Kuu möllötti lasista päin naamaa, ko vilikasin , että miltä tiellä näyttää.

Tuola yhellä sumujen saarella kans on oltu dronen lennättäjäin peräsä ja huhu kertoo, että pari ois ny saatu sitte kiinni.

Gatwick.jpg

Seurailin tuolta netistä, ko ne jahtas niitä sielä pitkin kentän reunoja.Näytti, että ne ois ny saannu sitte jotaki ihan aikhan.

Pitäsköhän käyrä kassomasa, että onko riistakamera saannu mitään aikhan tällä kelillä.

Sen tairanki tehä. Kyllä sielä tarkenee.Ainaki minä. Kamerasta en tierä.Viimenki oli aika palelluksisa.Paas kassoin. Ei sielä ollu ko pitkäkorvan ja talitintin ja harakan kuvia. Ei kannata vaivautua.