Olipa jotenki laiska päivä.  Herättyäki tuli. Sitte venyin kotosalla ja orottelin ihimettä tapahtuvaks. Ei tapahtunnu.Lähin sitte pyörällä liikhelle. Mikäs oli lähtiesä, ko eilen pistin uuren sisäkumin takapäähän.Monhen kerthan paikattu ei ollu oikhen hyvä, ko pakkas jo pomppihan.Ny meni aika tasasesti. Kävin sitte mökillä.

viritys.jpg

Tämä puolikuntonen veheje ei enää tykkää olla yksin.Ei huili korttia ja sitte sanoo taas , että muisti on täysi, vaikka ei sielä mitään oo. No, se pääsee kohta ansaitulle eläkhelle romuloothan. Ei sitä enää jaksa sen kans pelata. Uuremmastaki meni kaapeli just samalla tavalla rikki, mutta hankalammasta paikasta sen koriauksen vuoks.Onhan nuita ny nähty.

kasvua.jpg

Katoin justhin vanhoja tietoja, että täälä ois ollu joku vuosi sitte näinä päivinä 24 astetta lämmintä.Kymmenisen astetta on nyt ollu vähemmän lämmintä.Onko tämä ny sitä "kasvihuoneilimiötä? Kylymät on kasvihuonhet.

kasvua1.jpg

Kasvit ei oo kerinny mukhan tänä vuonna. "Kesä" loppu liika äkkiä. Jos ny mitään kesää ees oli. Mökiltä menin sitte lootalle käymhän ja mennesä koriasin tieltä auton lampun osia. Oli joku poro koitellu kestävyyttä auton kans? Ainaki neliä korppia lenteli sielä Vanhaojan takana ja piti kovaa meteliä, että täälon sapuskaa.Nuin.

Olin tuosa naapurisa muuttotalakoisa ihan justhinsa.Seinän takana eukolla.Piti muuttaa sänkyä ja pöytää eri puolelle. Ihimettelinki, että mikä ääni sieltä toisesta huonhesta kuuluu, mutta eukko sielä oli siirrelly tavaroita paikasta A paikhan B. Semmosta.