Oon tuosa yritelly katella raveja Vermosta. Satelliitin kautta pätkäs välhin lähetyksen mykäks ja taas jatko. Veikkauksen sivulta sitte oon katellu lopun aikaa nuita lähtöjä, ko C-Morella (Max) niillä on niin kiire haastatella tuttuja , etteivät kerkiä näyttähän ravilähtöjä. Monella tuntu olevan vaikiaa ylhensäki nuitten lähtöin kans.Joku nainen tuola netisä huuteli, että miten saa lähöt näkyhän? Monta eri tapaa neuvothin, mutta ei se palion auta, ko sielä tuntu olevan "neito" ihan "ulalla". Väitti, että hällä on, niin hiras netti, ettei onnistu. Hithampi minulla taitaa olla ja silti onnistuu. Tuosa näköjhän oli eteläpuolella joku pieni häiriöalue, joka häirissi aika palion nuita "kattilankannella" vasthan otettavia lähetyksiä.

Ovi kolisi joku aika sitte. Tais eukko lähtiä johonki suunthan? Ny sitte jatkamma seuraamista tuolta Vermosta.

Ja ne lähöt meni välillä ihan ajatellun mukhan, Niinkö joku tuosa tais samaa lähtyä aatella niinkö meikäläinenki. Kävin sitte ravien jälistä mökillä, mutta eukko häipy sieltä aika pian pois, ni minä sitte jatkoin matkaa iltalenkille Äijäjoelle. Perästä näkyy.

ij%C3%A4joki4.jpg

Joelle päin.

ij%C3%A4joki5.jpg

Mäelle päin.

ij%C3%A4joki2.jpg

Alempaa kuva mäelle.

ij%C3%A4joki3.jpg

Sillan paikalle kuvattuna. Semmosta ne on sielä touhunnu.Ihan tuli hiki palatesa, ko oli vastatuuli. Kumma, ko ei sitä mennesä huomannu?